Jump to content

Türkiye’de Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi


OulCidoY

Recommended Posts

2504648.jpg

Omron Türkiye’nin Yıldız Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi’nde ileri teknolojilerle donanmış “Omron Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Laboratuvarı” Türk sanayiinin hizmetine girdi. Laboratuvarla dünyada hızla gelişen teknolojiyi Türk gençlerinin daha yakından takip edebilmesi ve kullanabilmesi amaçlanıyor.

Omron’un 70 yıllık “Sosyal ihtiyaçları tahmin etmek ve teknolojiye öncülük ederek bu ihtiyaçları karşılamak” felsefesinden yola çıkarak kurulan ve 250 bin euro’luk bir yatırım bedeline sahip labaratuvarın açılışını Sanayi Bakanı Ali Çoşkun tarafından gerçekleştirildi.

Omron Europe Ceo’su Roberto Maietti, Omron Türkiye Genel Müdürü Doğan Uğur, Japon Başkonsolosu ve Yıldız Teknik Üniversitesi Dekanı Galip Cansever’in açılışta yaptıkları konuşmaları ile labaratuvarın önemini, eğitime ve Türk sanayiine olan katkısını vurguladılar.

Omron’un ana prensibi olan “Working for the benefit of society – Toplumun yararı için çalışmak” felsefesinin ülkemizdeki uygulayıcısı olan Omron Türkiye, bu labaratuvarı kurarken dünyada hızla gelişen teknolojiyi Türk gençlerinin daha yakından takip edebilmesi ve kullanabilmesini amaçlamıştır.

Hürriyet

Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...

EVET ARKADAŞLAR BU BÖLÜMDEN TÜRKİYEDE SADECE VE SADECE 22 TANE VAR İLK MEZUNLARINI BU SENE VERDİ VE BENDE BU BÖLÜMÜN ÖĞRENCİSİYİM.VE ÇOK MEMNUNUM GELECEĞİN MESLEĞİ

(ADANA

Bultar :

1 - Yazarken Caps - Locku kapatıp yazmalısın.

2 - İnsanlar kor değil kocaman yazmana gerek yok.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...