Jump to content

Belinea’dan performanslı geniş ekran monitör


OulCidoY

Recommended Posts

2508552.jpg

Belinea, 19 inç geniş ekran formatındaki 1925 S1W modelini duyurdu. Ürün, 5 milisaniyelik tepki süresi ve 850:1 kontrast oranına sahip. Ürün, geniş ekranlı olması nedeniyle de ofis kullanımında kolaylıklar sağlıyor. Yan yana iki sayfanın bir arada görüntülenmesini mümkün kılan 1925 S1W, gümüş ve siyah renklerdeki tasarımıyla da gözlere hitap ediyor.

Belinea, 19 inç geniş ekran formatlı monitörlerine yeni bir model ekledi. Belinea’nın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Armada Bilgisayar aracılığı ile Aralık ayı içinde satışa sunulacak olan Belinea 1925 S1W, 5 milisaniyelik tepki süresi ve 850:1 kontrast oranı ile oyun ve film meraklılarının aradıkları yüksek performans ve kaliteli görüntüyü bir arada sunuyor. Ürün, geniş ekranlı olması nedeniyle de ofis kullanımında kolaylıklar sağlıyor. Yan yana iki sayfanın bir arada görüntülenmesini mümkün kılan 1925 S1W, gümüş ve siyah renklerdeki tasarımıyla da gözlere hitap ediyor.

Dahili hoparlörlerle multimedya özellikleri güçlendirilen ürün, tepki süresinin kısalığı ve yüksek kontrast oranı sayesinde kullanıcısına keskin ve titreşimsiz bir görüntü sunuyor. Son teknoloji ürünü bir TN+film paneli ile donatılan 1925 S1W, hızlı TN teknolojisini yüksek kaliteli MVA teknolojisi ve 1440x900 piksel çözünürlükle birleştiriyor. Bütün bu birleşimin sonucunda da bilgisayar oyunları ve grafik işlemleri için ideal bir ürün ortaya çıkıyor. Ürün 289 dolar+KDV’den son kullanıcı ile buluşuyor.

Teknik özellikler:

Ekran büyüklüğü: 19 inç

Fiziksel çözünürlük: 1440x900 piksel

Panel teknolojisi: TN+film

Tepki süresi: 5 ms

Kontrast oranı: 850:1

Yatay görüntüleme açısı C/R 10:1: 160°

Dikey görüntüleme açısı C/R 10:1: 160°

Teknik servis Fujitsu Siemens’den

Belinea monitör sahipleri bir arıza durumunda Armada tarafından kendilerine verilen telefonu arayarak başvuruda bulunabilecek. Arıza tespit edilince kendilerine bir başvuru numarası verilecek. Armada, müşterinin iletişim bilgilerini Fujitsu Siemens'e iletecek. Fujitsu Siemens, kullanıcının adresine giderek arızalı ürünü alacak. Gerekli onarım ya da iade işlemini yaptıktan sonra onarımı yapılan ya da değiştirilen monitör kullanıcının adresine teslim edilecek. Panel ve aydınlatma dahil olmak üzere Belinea ürünlerinin 3 yıllık garantisi bulunuyor.

Hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...