Jump to content

muya3813

Üye
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

muya3813's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

15

Reputation

  1. bios resetledin mi anakart ın üstünden. anakartın üstünde clrcmos yada benzeri bişey yazan bi jumper vardır. bi de onu dene.
  2. eski bir monopoly oyunu. elinde olan aradaşlar paylaşabilirse çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
  3. Logo Tasarım Önerileriniz Arkadaşlar yeni üreteceğimiz havalandırma sistemlerimizin güzel ve etkileyici bir logoya ihtiyacı var. Markamız bay+ , BAY+ , bay++ , BAY++ şeklinde olabilir. Yani büyük küçük harf farketmez ya da sondaki + ların sayısı fazla olabilir. Yaptığınız Logo Tasarımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
  4. Arkadaşlar, Corel Draw kullanıyorum. Dışardan bir tasarım geldiğinde her seferinde YAZI FONTU hatası alıyorum ve kendisi mevcuttaki font larla değiştiriyor. Bütün fontlar ı toplu indirebileceğim bir yer var mı? Yada elinde olan biri paylaşabilir mi? Teşekkür Ederim.
  5. Şirketimize ikinci internet hattını bağlattık. Yeni bağlanan hatta google, gmail, yandex vs. gibi arama sitelerine ve google türevi sitelere giremiyorum. Eski modemi devreye aldığımda giriş yapabiliyorum. Bilgisi olan paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
  6. Teşekkür ederim Kardeşim. Emeğine sağlık.
  7. Eufloria PC ile ilgili link bulamadım. Elinde olan paylaşabilir mi yada link atabilir mi? Eufloria_HD_Steam'de.webm
  8. İşe yaradı kardeşim. Teşekkür ederim. Tamamen KIS den kaynaklanıyor. Çünkü çıkış yapınca düzgün çalışıyor. Yine de zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Sorunu KIS ayarlarında çözdük.
  9. KIS 2016 açıkken google a bile giremiyorum. Resimlerde ki gibi bağlantı güvenli değil diye açılmıyor sayfalar. Diğer tarayıcılarla da denedim. Lütfen bilen biri yardımcı olsun. Teşekkürler...
  10. Kaldırır kardeşim için rahat olsun.
  11. Orjinal Windows 8.1 Pro lisansım var. Ama windows 10 Pro kurarken kullanamıyorum. Bi çözüm var mı? Teşekkür ederim.
  12. Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar.   Sizden film, dizi, program, oyun vs. takip edebileceğim forum yada site önerilerini rica ediyorum.  
×
×
  • Create New...