Jump to content

wkartal

Banned
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About wkartal

Recent Profile Visitors

299 profile views

wkartal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaşım ben indirdim kurdum.. ne oyunu? bizzat indirip test ettim.. linkler sağlam.. güzel bir çalışma..
  2. Benzeri bir durum benim başıma geldiğinde öncelikle şunu yapmıştım; BIOS'a girip sata girişini kapatıp IDE olarak gösterdim.. Bilgisayarı yeniden başlattım.. daha sonra bir kez daha BIOS'a girip IDE kapatıp satayı açtım düzeldi.. Senin bahsettiğin sorun gibiydi aynen.. İstersen bir dene BIOS'tan halledeceğini düşünüyorum.. Kolay gelsin..
  3. Haklısın da muhterem.. Bence Administrator olarak kullanmak hoş değil.. Tabi benim fikrim.. Nitekim yeni kullanıcı eklediğimizde yine önceden ayarlanmış administrator girişi otomatik oluyor.. Bilgisayar ilk kurulduğunda yönetici parolası girmek her zaman sağlıklıdır.. Bu durumda onu da giremiyoruz.. YANLIŞ ANLAŞILMASIN.. ÇALIŞMALARA VERİLEN EMEĞE SAYGIM SONSUZ.. Ben sadece fikrimi yazdım.. Tekrar paylaşımın için sağol..
  4. İndirdim kurdum; Modifiye edilmiş diğer işletim sistemlerine nazaran oldukça hafif bir sistem.. Ancak diğerlerinde olan ve hoşuma gitmeyen bir kaç şeyden bahsetmek isterim.. Bilgisayar kurulumunda hani cd key, bilgisayar adı, tarih saat ayarla gibi şeyleri es geçmesi güzel de kurulum bittikten sonra windowsun ilk açılışındaki Kullanıcı adı kısmı neden es geçiliyor.. Bir ikinci söylemek istediğim yönetici parolası kısmı.. Ayrıca bu sürümde masaüstü simgesi de yok.. Belli başı şeyler dışında gayet güzel hazırlanmış.. Paylaşıma sunan arkadaş emeğine sağlık..
  5. Sorması ayıp bunlardan hangisi service pack 1 rapid linklerinden biri ölmüş diğeri sadece ingilizce almanca ve fransızca destekliyor.. C@NgO--->Yukarıdaki filefactory linklerinden indirebilirsiniz yada torrent kullanmasını biliyorsanız torrentten indirin hızlıdır. Örnek x86 http://www.filefactory.com/file/6047bf/
×
×
  • Create New...