Jump to content

offlee

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by offlee

  1. VTX HD5570 128B 1GB/2GB DDR3 VGA DVI HDMI 16X die arat google'de 120 tl Sıfır
  2.   Bana Özelden Ulaş Senin İçin 1 tane Ram Akşam Deneyip Göndericem Adres Bilgilerinide Gönder.   Tam Olarak Ne Lazım Belirtirsen Ona Göre Elimdeki Malzemelerin İçinde Mevcutsa Test Edip Göndermeye Çalışıcam.
  3. Bence Bir Apple Ürünü Alarak Başta En Doğrusunu Yapmışsın Kardeşim. 2 Ay Olmadı Bende Android Samsung Note 2 Kullanıyordum. Telefonu 1 Hafta Kapatma Donmalar Kasmalar Kitlenmeler Gibi Sürekli Bir Problem. 2 Ay Önce İphone Geri Döndüm Rahat Ettim Aldığım Günden Beri Daha Teli Kapatmadım Ne Bir Donma Ne Bir Kasma var Kapalı Kutu Ama Kullanıcısını Mutlu Eden Bir Kapalı Kutu. Kimseye Aldırış Etme Millet Konuşup Durur Senin Zevkin Senin Paran İstediğini Alırsın.   İphone 5 de işlemci hızı : Apple A6 Dual Core 1200Mhz  İphone 5c de işlemci hızı : Apple A6 Dual Core 1300Mhz    Bu sana uygulamalar ve oyunlarda %8 daha fazla bir hız sağlar.   İphone 5 de stand by süresi 225 saat iphone 5c de stand by süresi 250 saat   3g Açıkken %11 daha fazla stand by bekleme süresi demek oluyor.   iphone 5 de 3g açık konuşma süresi 8 saat iphone 5c de 3g açık konuşma süresi 10 saat   %25 konuşma süresi daha fazla   İphone 5 Avantaj olarak senin telefonundan farkı sadece daha küçük boyutlarda olması.   Geri Kalan Özellikleri Aynı İçin Rahat Olsun.
  4. Arkadaşlar Eğitim ve Öğretim İçin Gerçekten İhtiyacı Olan Alamayacak Durumda Olan Öğretmenlerimiz ya da Arkadaşlarımız varsa Bana Lazım Olan Malzemeyi ve Nerede Ne İş İçin Kullanacağını Mesaj Atarsa Elimdeki Malzemelerden Gönderip Katkıda Bulunmak İsterim. Zevk İçin İhtiyacınız İçin Mesaj Atmayın. Sadece Eğitim ve Öğretim İçin Bende Katkıda Bulunmak İstiyorum Teşekkürler..
×
×
  • Create New...