Jump to content

zenciboy

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

356 profile views

zenciboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [url="http://www.dl4all.com/software/1403910-talk-now-102-languages-repost.html"]http://www.dl4all.com/software/1403910-talk-now-102-languages-repost.html[/url] şurda böle birşey buldum ama bakalım indirince görücez.
  2. Abi hort yapmak zorundayım gerçekten hiç bir yerde yok çok büyük kayıp lütfen yardımcı olun nerden bulabilirz bunu ünv. okucaz nette kaynak yok ya ..
  3. http://www.facebook.com/akitgazetemiz

    HEDEFİMİZ:

    İnsanları doğru bir şekilde bilgilendirmek;

    Hakk'ın ve halkın sesi olmak;

    Zalime karşı mazlumun yanında olmak;

    Özgürlüğü savunmak;

    Dine Hizmet etmek, Hakk'tan yana olmak;

    Cesur ve ilkeli yayınlarla yalancıların mumunu söndürmek;

    Yalancı medyanın zehirli yayınlarına karşı panzehir olmak.

  4. Kullandığınız Nero nun linkini verebilirmisiniz.. ben indirdim cektim 1 kere format attım dolu hata verdi sanırım cekerken oldu bu sorunlar ? ikinciye atamadm bu aksam yapmam lazım şunu XD kafayı yedim ya ..
  5. Bende bi sorun cıktı.İlk başta indirdim bi programla rapiden bütün partları sonra neroyla cektim cdye format attım.Atarken baya bi hata verdi en sonunda attı ama vista temasi falan yoktu yani eksik olmuş.Bügün bidaha atayım dedim bu sefer baya bi hata verdi biçimlendir yaparken kur dosyalarını kopyalarken %99 da cok hata verio atla diom sonra normal kuruluma gelincede belli bi süre beklio sonra gene hata verio 4 satır ... bişiler dio kapat dion gene aynı yere gelio gene hata Şimdi baştan indiriorum.Yani bidaha cekicem cdye ama nerde eksik yapıorum?AnLamadım 2. cd yide yaptım aynı şekillde calısıo oda ama bazı programları kurmuo?
  6. indiriyorum güzel işler yapıyosunuz bu site gercekten guzel hakkını veriyosunuz Ellerinize sağlık çalışmalarınızın dewamını dilerim ..
×
×
  • Create New...