Jump to content

mikmik

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

422 profile views

mikmik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar forum sitesi açıcak aylık 30 bin hit garanti hosting i nerden almalıyım hangisi güvenilirdir sunucu almalı mıyım bide vBulletin mi asp mi smf mi hangisinin kullanımı kolaydır ?
  2. inş olur sağolasın
  3. ikisininde koyu olması lazım bana biri soluk biri koyu kurtarmıyo
  4. arkadaşlar microsoft office 2007 de tez yazdım fakat sayfa numarası ekle dediğimde numaralar soluk olarak ekleniyo canlı renklerde çıkmıyo nasıl düzeltebilirim yardım edebilir misiniz ?
  5. arkadaşlar yeni bir site açmak istiyorum fakat ya hiç yapılmamış bişey olsun istiyorum ya da önceden yağılan işin en iyisini yapmak istiyorum benim aklımda bazı fikirler var ama sizce nasıl bir site açmalıyım ?
  6. beyler nokia n8 telefonum var evden 200m ilerde dersanem var arkın evide dersanenin 50 m ilerisinde.ben n8 den wlana bağlanıp nete girmek istiyorum ama ne benim netin ne arkın evin netini cekmiyo etrafta başka ağlar var ama şifreli.acaba teli bir yolla ağ adaptörüne bağlayabilir miyim en önemliside telefon kaldırır mı ?
  7. yardım edebilecek yok mu
  8. arkadaşlar pc ye win 7 kurmaya çalışıyorum her defasında winplesh.exe hatasını veriyor 3-4 tane farklı yerden indirip denedim hepsinde aynı hata yardım eder misiniz ne yapmalıyım
  9. arkadaşlar recovery my files 4.5 serial arıyorum acilll yardım edebilirmisiniz ;?
×
×
  • Create New...