Jump to content

metoarslan007

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About metoarslan007

Recent Profile Visitors

100 profile views

metoarslan007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. teşekkürler arkadaşlar ilginiz için.autorun'da riplenmiş anlaşılan. ama dediğim gibi .iso dosyasını aynen kalıp oalrak yazdırıyorum boot priority'de sorun yok o ayarlı.ama malesef boot olmuyor.neroda direk kalıbı yazdır seceneği ile yazdırdım.o olmadı birde İSO Burner ile yazdırdım belki nerodan kaynaklanıor die oda olmadı. kusura bakmayın çok sorun sıraladım
  2. morning; dostum benm demek istediğim windows çalışırken cdyi takınca bir menü açılır windowsla ilgili.seçenekler mesünü falan.onun açılması için autorun dosyası olması gerekir.bu işletim sistemi rip olduğu içinmi yok?yoksa bir hatamı var onu öğrenmek istemiştim:) ikincisi cd'nin boot olması için sitede gösterilen aşamaları aynen yaptım neden boot olmadı.indirdiğim parçalardamı hata var?tncxp gayet iyi kullanışlı gözüküyor.kullanmak isterim ama şuan bu problemler dahilinde olmuyor.
  3. Merhaba arkadaşlar.okuduğum yorumların bi çoğu güsel olduğundan dolayı tncxp yüklemeye karar verdim.fkat şöle bişi oldu.tncxp cd1'i tamamen indirdim ve cdye yazdım.boot olmadı neroda yazdırdım direk kalıp olarak.sonra ISO burner ile yazdım.fakat olmadı.dosyaları incelediğimde içinde autorun yok.bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz?boot olmasa bile cd'nin autorun dosyası olması gerekmiyormu?
×
×
  • Create New...