Jump to content

mustafakarasan

Üye
  • Posts

    1552
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

mustafakarasan last won the day on October 5 2023

mustafakarasan had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

10630 profile views

mustafakarasan's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

421

Reputation

Single Status Update

See all updates by mustafakarasan

  1. Tartışmanızı takip ediyorum da oradan dahil olmak istemedim. Dediğiniz gibi ronaldinho424 nickli arkadaşın agresif bir yapısı olduğundan *****'dan banlar diye konuşmadım. Sonuçta oradaki free paylaşımlardan da faydalanıyoruz. 😊 *****'da da Kinghaze isimli arkadaşa dediğini bırakmıyor. Adamın ne hırsızlığı kaldı ne de virüslü program paylaşıyor diye iftiraları. Siz de bilirsiniz, kırık programların %90'ı virüs uyarısı verir ama virüslü değildir. 

    Sonuçta kendileri de başka programları çalıp, kırıp paylaşmıyorlar mı? Söylenecek çok şey var da diyemiyoruz. Siz de bence fazla uzatmayın. 

    Bu arada forjest de o sitede VIP paylaşımlar yapıyordu bir ara. Şu an paylaşıyor mu, bilmiyorum?

    Hayırlı günler...

    1. Show previous comments  5 more
    2. ronaldinho424

      ronaldinho424

      musatafa yalakalığın bir anlamı yok herkes kimin ne olduğunu biliyor o kişinin yazılan kodları satır satır aynı kopyalıp yapıştırdı ispatlarına da var koydum o kinghaze de idm katılımsız yapıyor peki parametresini çıkarabilmiş mi parametersini hiç bir sitede hiç bir yerde yok adam kodları aşırdı. parametre çıkarmayı bilmeyen bu herif emeğimi çaldı o site benim bir çok projimi yürüttü. Spotify nerde düzgün çalışlıyorsa oradan indir crack sadece bir tane güncel ne varsa onu paylaşırım. crack de sorun çıkar veya çıkmaz. peki kral ilan ettiğiniz adama söyleyin kaspersky yapsın lisanslı parametresini de çıkarsın bakalım. alışmışsınız her şeyi ücretsiz indirmeye sabah akşam işim gücüm yok siz faydalanın diye program yazacağım katılımsız yapacağım altı üstü tşk edeceksin yeri gelecek arkdamdan sallayacaksınız. 

    3. ronaldinho424
    4. ronaldinho424

      ronaldinho424

      Şu programların hangisini başka bir yerde gördünüz arkamdan sallayanlar bu kadar basit peki yapacak varsa yapsın meşhur kinghaze de ve sitesine söyleyin yapsın bakalım. Bilgisayar firmaları ile çalışıyorum program desteği sağlıyorum sizin gibi 3 kuruş verip de 40 tane soru soranlarla zamanım da yok işim de olmaz. Kaspesrky katılımsız ve llisanslı yapmak için 2-3 günümü harcayacağım 40 kez pc kurup denemesini yapacağım ne için ve kimin için uğraşacağım benim bu işten karım ne olacak sunucu masrafı sitenin giderlerini kim karşılayacak aylık 2000 tl den fazla gideri var. Size ücretsiz link verceğim raaht rahat indireceksiniz benim zamanım gidecek cebimden param gidecek ondan sonra kralsın boş muhabbete gerek yok.

    5. Show next comments  9 more
×
×
  • Create New...