Jump to content

mustafakarasan

Üye
  • Posts

    1546
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

mustafakarasan last won the day on October 5 2023

mustafakarasan had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

10471 profile views

mustafakarasan's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

419

Reputation

Single Status Update

See all updates by mustafakarasan

  1. Tartışmanızı takip ediyorum da oradan dahil olmak istemedim. Dediğiniz gibi ronaldinho424 nickli arkadaşın agresif bir yapısı olduğundan *****'dan banlar diye konuşmadım. Sonuçta oradaki free paylaşımlardan da faydalanıyoruz. 😊 *****'da da Kinghaze isimli arkadaşa dediğini bırakmıyor. Adamın ne hırsızlığı kaldı ne de virüslü program paylaşıyor diye iftiraları. Siz de bilirsiniz, kırık programların %90'ı virüs uyarısı verir ama virüslü değildir. 

    Sonuçta kendileri de başka programları çalıp, kırıp paylaşmıyorlar mı? Söylenecek çok şey var da diyemiyoruz. Siz de bence fazla uzatmayın. 

    Bu arada forjest de o sitede VIP paylaşımlar yapıyordu bir ara. Şu an paylaşıyor mu, bilmiyorum?

    Hayırlı günler...

    1. Show previous comments  8 more
    2. mustafakarasan

      mustafakarasan

      Sizinle  tartışmak istemiyorum. Siz site kurarken para kazanmak İçin kurmadınız. Hatta solidshare vip üyelik satıyor diye yıllarca onlarla kavga ettiniz. Şimdide ben sizlere bir teşekkür İçin ücretsiz linkmi paylaşayım diyorsunuz. Sizde işi ticarete dökmüşsünüz ozaman. Size hayırlı işler diliyorum. 

    3. ronaldinho424

      ronaldinho424

      Eskiden sitede Ftp yoktu bir de fiyatlar çok aşırı pahallı değildi sunucu fiyatlarından haberin var mı 150-200 dolar arasında sizin gibi vip için 50-100 tl veripde sabah akşam boş işlerle uğraşanlar zaman harcayamam ticarete dökerim veya dökmem seni de ilgilendirmez yorum yapma profesyonel yapılan bir iş varsa emeğin karşılığını illaki alacağım. İş paraya gelince çeneniz açılıyor ama beleş olunca susuyorsunuz. Tartışmak istemiyorum diyorsun sürekli hakkımda atıp tutuyorsun çoluk çocukla uğraşamam herkes işine baksın. İstediğim programı para veririm vermem kimseyi ilgilendirmez  bir daha da yorum yapma milletin sözcülüğünü de yapma. 

    4. mustafakarasan

      mustafakarasan

      gelip bana yorum yapan sizsiniz.bu arada yazdıklarınız bakıyorum çok takıntılı kaprisli birisiniz.kinghaze progressive olsun bize para verip kendilerini sevdirmediler.bu şekil sizin gibi mnillete tavır yapmadıkları için seviliyorlar.gelip bana yazan sissizni birde tehditvari yazıyorsunuz.sizden rica ediyorum beni bu tartışmaların içine çekmeyin.bu konularda sizinle konuşmak istemiyorum.bu konular ile ilgili bana yazmazsanız memnun olurum.

    5. Show next comments  6 more
×
×
  • Create New...