Jump to content

albano

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

461 profile views

albano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Anakartın güncel bios unu sitesinden indirip bios güncellemesi yaptım sorun çözüldü. Ayrıca ilgili distribütör firmaları aradım onlarda bios güncellemesi yapmamı söylediler. Sorun hallodu. Saygılar.
  2. Dediğinizi yaptım loading Ucode error hatasını verdi. Biostan çok uğraştım. cpu yu aldığımda firmaya kargoyla yolladım. Sağlam dediler. başka anakartla denememi söyleyip geri yolladılar. Başka anakartlada denedim aynı hatayı verdi. Daha sonra aldığım firma kapandı. Kısacası işlemci elimizde kaldı. İlginiz için teşekkürler.
  3. Arkadaşım ben işlemciyi aldıktan sonra firma kapandı.
  4. Arkadaşlar intel core 2 duo 6300 lga775 soketli işlemcim ilk aldığım günden beri açılışta cpu code error veya cpu loading hatasını veriyor. Bunun dışında normal çalışıyor. Bu hata giderilebilirmi? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Biosdan uğraşmama rağmen olmuyor. Acaba işlemcide bir sorun mu var? Yardımlarınızı bekliyorum.
  5. Arkadaşım emeğin için teşekkürler. Ancak bu programı ben hiç kullanmadım sistemi nasıl yedeklerim bu konuda bilgi varmı?
  6. tşk. Sorunu hallettim
  7. Şu an için sadece ben upload ediyorum. Eğer rapidden indirdiyseniz, bu torrenti ekleyin, sonra indirme klasörünün içine TNCXPSP3.exe dosyasını atınız. Sonra uTorrent'te eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp Force Recheck diyin. Bu şekilde dosya daha hızlı yayılacaktır. Yoksa benim hızımla bitmez. Arkadaşım bu açıklamayı ben anlamadım. Sağ tuşla tıkladığımızda Force Recheck nedir. Yasrdımcı olursanız sevinirim
×
×
  • Create New...