Jump to content

mericcagla

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

352 profile views

mericcagla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. kardeş sen kıza tel numaranı vereceğine bu forumun linkini yaz ver..okusun..hem senin ciddiyetini anlar..aşkını anlarrr...hem de bu kadar kişinin sizler için nasıl çabaladığını anlar..sonrasında o senin peşinde koşar:)
  2. hocam hergün kıza görünürken 2 gün görünmesen belki kız senle konuşup "2 gündür yoktun, bişi mi oldu" diyecek....sana da fırsat çıkacak ama sadece bir ihtimal bu...ama denemeye değer gibime geliyor..
  3. aklıma öğrenciyken yaptığım başka bi taktik geldi:) Yakın olduğun bi kız arkadaşına o kızı tarif edip onun o kızla arkadaş olmasını isteyebilirsin..Sen de takdir edersin ki bayanlar bayanlarla daha kolay arkadaşlık kuruyolar..O zaten onun telini weya mailini alır..sonra sana da onlar beraber sohbet ederlerken arkadaşına selam vermek kalır..selamdan sora bi de kız arkadaşın sana çok özledim dostum falan derse....İşte kızın gözünde o zaman adam gibi adam ki kızlarla seviyeli bi dostluk kurabiliyo..çevresinde seviliyo sayılıyo diye düşünür diye düşünüyorum:)Aklıma geldikçe yazıyorum ben valla..sen sana mantıklı geleni yaparsın kardeş..Ama naparsan yap bence asla yorulmadan prese devam et:)
  4. Belki de diğer kıza anlatmıştır..Bu adam böle böle yaptı diye..O gelince beni kolla falan demiştir belki..Çünkü bu kadar yalnız kalmaması biraz garip geliyor insana..Ama sen sabret kardeş..Tam press oyna oyunu..numaranı verdikten sonra hele ki kendini de ifade edebilirsen inzivaya ondan sonra çekilirsin...
  5. Hocam moralinizi bozmak istemiyorum...ama planlarınıza katkıda bulunabileceğimi düşündüm..tüm yazılarınızı okudum ve şöyle bir felsefe de benden geliyor.. Bence kızlar daha cool durumlarda hayır diyemezler..Ne bileyim biskremin barkoduna numaranızı yazın da, kız demez mi çocuk mu bu diye? We buna karşılık aklımda şöyle bir fikir var..Oradan güzel bir çikolata alıp ödemesini onun kasasında yapabilirsin..ödemeyi yaparken kartvizitini parayla beraber ona verebilirsin..Hatta şirinlik olsun diye o aldığın çikolata veya şekerden orada hemen ona da ikram edebilirsin.."Umarım ararsın" deyip onun aklına da arama virüsünü sokarsın..o da düşünür...işte onun düşünme aşamasında onu yalnız bırakmaman gerekir..akşama mesela hemen gidip yine, başka bişi alıp, ödemeni yaparken "Bütün gün aramanı bekledim ama aramadın" diyebilirsin...Ama herseferinde bence bi zampara olmadığını, onu tanımak için bu yollara başvurduğunu, amacının sadece onu tanımak ve ciddi olduğunu belirtmelisin.Benim fikrim bu yönde..
  6. o zaman hocam ben sana özelliklerini en geç yarın bildiriyorum..
  7. hocam belki aradığın değil ama şöyle birşey söyleyeblirim..yazını okuyunca aklıma geldi..çalışır pozisyonda 1 kasa mevcut elimde..kullanmıyorum..öyle duruyor..işlemcisini falan çok net hatırlamıyorum ama bakarım..kendisi core2 duo..özelliklerini ya bu gece ya da en geç  yarın paylaşırım eğer düşünürsen..
  8. [size="6"][font="Comic Sans MS"]arkadaşlar bir laptop alma ihtiyacım war.bu nedenle tabi bayağ bi araştırdım.öncelikle alacağım bilgisaayarla çizimler yapıcam..arada oyun da oynarım.we diğer rutin işler..bir de almışken en iyisini almak isterim.eski laptopum Hp idi.ekran kartı (onboard) yandığı için kullanılamaz duruma geldi.böyle birşeyden çekiniyorum..yeni alacağım bilgisayarın böle riskinin olmasını istemem..dolayısıyla sizlere soruyorum.yorumlarını bekliyorum.bulabildiğim en mantıklı seçim;[/font] http://www.hepsiburada.com/Liste/msi-gt683-ssd-intel-core-i7-2630qm-2ghz-12gb-750gb-128gb-ssd-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760666&categoryId=98 linkindeki MSI GT683-SSD Intel Core i7 2630QM 2GHZ 12GB 750GB 128GB SSD 15.6" Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını bekliyorum..ayrıca eşdeğer düzeyde daha sorunsuz olcağına inandığınız gerek marka olur gerekse model, önerilerinizi bekliyorum.
  9. gemi inşaatı ve gemi makinaları mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim.son senem inşallah..mühendis sayılırım:
×
×
  • Create New...