Jump to content

bulut9

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bulut9

  1. biraz uzun oldu ama sorunu çözdüm nihayetinde... patchlenen exeyi çıkarmaya çalıştığımda hata veriyordu winrar. bozuk dosya vs gibilerinden onu sonlandıramadım. thinstallu denedim ama bir sonuç çıkartamadım ondan da. en sonunda wininstallle ile çözdüm. çok da kolay oldu. tekrar teşekkürler...
  2. öncelikle teşekkürler. bu mantık ile winrarı katılımsız hale getirmeye çalıştım sorun çıkmadı. daha sonra patchle birlikte katılımsız yapmak istedim. patch dosyasını winrar klasörüne atıp çalıştırmayı başardım ama patch çalıştığında okeylemek gerekiyor ve orada kalıyor kurulum. kendim okeylediğimde kurulum normal şekilde bitiyor. soruyu anlamışsınızdır zaten bu işlemi bat dosyası ile yapmam mümkün mü? yoksa winrar ile bu kurulumu yapmam mümkün değil mi? autoit mi kullanılmalı bu durumda yada başka bir program?
  3. video çok anlaşılır şekilde hazırlanmıştı. cd hazırlama konusunda çok yeniyim. (dün akşam ilk kez merak ettim ) ilk fırsatta deneyeceğim. elinize sağlık. ps: video çok yavaştı izlerken içim bayıldı.
×
×
  • Create New...