Jump to content

onurdmrts

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About onurdmrts

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

onurdmrts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar çözdüm problemi.Problem Wİndows Defender!! Taşınabilir diskimi taktığımda ya da doğrudan bilgisayarından kendi hafızasında dizinlerde gezinirken tkaılma,kasma oluyordu.Aklıma görev yöneticisine bakmak geldi.Baktım ki %90 cpu kullanımı var.Kullanan da Wİndows İşlemleri'den çıktığı üzere ''Antimalware Service Executable'' adlı işlem.Bu da Windows defender'in anlık tarama işlemi.Ya arkadaş Windows bir şeyi de adam gibi yapamayacak mı yaa? Yani şöyle elimize direk formattan sonra tertemiz ve sorunsuz bir windows gelemeyecek mi? Neyse artık böyle farklı sorunlar için güncellemelerden ve Service Pack'lerden medet umacağız.Sorunu çözmek için Wİndoıws Defender'i kapatmak yeterli.Şimdi hiç kasma yok.
  2. Aklıma gelmedi başta o yüzden.Gelse yazardık herhalde arkadaşım!! Ayrıca sorun onunla ilgili değilmiş.Yeniden kurdum ama gene aynı kasmalar var. MEsela taşınabilir disk ana dizinini bilgisayarımdan açıyorum explorer felaket kasıyor.Bu yerel disk dizinlerinde de böyle.Sorun bence kurulum diskiyle alakalı.Farklı bir iso indirip öyle deneyecem.Aklına bir şey gelen olursa ve paylaşırsa sevinirim.
  3. Bence tamamen kurulumla ilgili bir problemden kaynaklanıyor.Kurulumda çeşitli hatalar verdi zaten.Kurulum tamamlanamadı şeklinde.Donanımımın yetersiz olması mümkün değil İntel Core 2 Duo T6400 2.0 Ghz işlemcim ve 4 Gb ddr2 ram'im var.
  4. onu kurdum zaten. ama kurulumda bir hata oluştu acaba onunla mı ilgili bu problem :S
  5. Arkadaşlar ben windows 8 build 9200 sürümünü indirdim internetten ve yükledim bilgisayara ama ciddi anlamda kasma oluyor bilgisayarda. başka bir siteden windows 8 msdn sürümünü indirdim gene baktım ki aynı sürüm ve iso boyutları bile aynı o yüzden format atıp indirdiğim yeni windowsu kurmaya gerek duymadım . Sizce neden kasıyor bu kadar? Wİndows 7 ile gayet iyi çalışıyordu sistemim. Acaba donanım -sürücü uyumsuzluğu gibi bir şey mi var. Acer dizüstü bilgisayarım var ve Acer resmi olarak windows 8 sürücü üretmiyor modelim için. Sorun ne olabilir? Teşekkürler.
×
×
  • Create New...