Jump to content

Raiden

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

436 profile views

Raiden's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Tamam kardeşim teşekkür ederim yardımın için. Yinede başka bi yolum yokmu bilen warmı ?
  2. Sağol kardeşim ama benim bi internet cafem war sistemi'mi yeni kurdum client'lere ama bunun üstüne yeni oyunlar çıktı bende sistemi yeniden kurmak istemiyorum anlatabildmmi ? Sadece oyunları kopyalamk istiyorum kurmadan yani 1 tane bilgisayarda degil 40 tane bilgisayarda. Yani bir oyun klasörünü öyle ayarlamam gerekiyoki öteki bilgisayarlarda hiç kurmak gerekmicek sadece oyunu kopyalayıp kısayol oluşturmayla işim bitecek öyle..
  3. İlk başta cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ama sorun o degil işte küçük oyunlar kopyalanabiliyor halflife nfs gibi ama bana o lazım değil . Büyük oyunları da böyle şekli varmı mesela Fifa 2011 veya left 4 dead 2 falan böyle oyunlarında bu şekilde kolay yolu varmı ?
  4. İyi Günler arkadaşlar. Bi ara benim bilgisayardan anlayan bi arkadaş vardı.O bir oyunu kurmadan direk kopyalayamayı sağlıyodu yani ben oyunu kurmuyodum sadece klasör şeklinde C:/ ProgramFiles'e kopyalıyodum kısayol alıyodum çalışıyodu. Şimdi ben o yaptığı şeyi öğrenmek istiyorum onu bilen varmı ? Varsa bana izah edebilirmi nasıl yapılıyor programlamı başka şeylemi. Şimdiden Teşekkürler. Saygılarımla.
  5. Bu cümleyi gözleri kapalı yazabilirmisiniz ?
  6. Ya bence cok saglam bir program tessekuurler kardesım ısıme cok yarar oyun kurarken program kurarken kısayol olusturması icin mesla
×
×
  • Create New...