Jump to content

dayıbey

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dayıbey

  1. merhabalar arkadaşlar, bilgisayarım sağ tıklayıp ve yönet dediğimde: .dll bulunamadığından diye devam eden hata msjı. başlat- çalıştır "gpedit.msc" dediğimde yine aynı hata msjı. ctrl-alt-del kombinasyonu yaptığımda ise ker.dll bulunamadığından uygulama başalatılamadı diye aynı hata msjları alıyorum.
  2. tmm o zaman demek ki ide kablosu alman gerekiyor. o plastik aksamların renkleri değişik olabilir. benim önceki pc deki kablanun renkleriinin hepsi de siyahtı. aynı resimdeki gibi.
  3. evet hard diske göre kablo değişir. o resimdeki ide kablosu. bir de sata kablosu var. pc yi açıp hard diskinde hangi kablo kullanıldığına bakmalısın.
  4. [quote name='jackal300' date='27 November 2011 - 12:41 ' timestamp='1322397692' post='1119433'] Bilgisayar Aniden Dondu Res Attım Ondan Sonra Böle Oldu Sarı Lamba Sürekli Yanık Disket Işığıda Sürekli Yanıyor Power Fanlar Çalışıyor Dıt Sesi Gelmediği İçin Ekrana Görüntü Vermiyor 2 Seçenek Var 1 Hafta Öncede Böle Oldu HardDisk Değiştim 3 Gün Kullandım Gene Aynı Şey Oldu Ya HardDisk Yada Anakart 2 sinden Biri Yardımlarınızı Bekliyorum [/quote] dostum eğer imkanın varsa bi bilgisayarcıya git ve başka bi anakartla deneme yap bence. zira power düğmesine ilk basınca ekrana gelmesi gereken siyah ekranda yani dos ortamındaki bilgiler görünmüyorsa bu anakartın bozuk olduğuna işaret eder. tabi bu bence. burada bu işin uzmanı bi çok arkadaş mevcut. açıkçası çok bilmişlik de yapmak istemem.
  5. [quote name='g.a' date='26 November 2011 - 17:45 ' timestamp='1322329505' post='1118806'] Anakart yandıysa nasıl çalışmasını bekliyorsunuz ki? [/quote] sorun da o zaten çalışmıyor. yani fanlar çalışıyor ve pc açılıyormuş gibi yani çalışıyormuş gibi ses geliyor ama anakart bozuk olduğu için hiç görüntü oluşmuyor. bu arada ben pc uzmanı değilim sadece başımıza gelmiş olan aynı sorun olduğu için yazma ihtiyacı duydum. inşallah diğer arkadaşların reçeteleri işe yarar da arkadaş sıkıntıdan kurtulur.
  6. kardeş, moralini bozmayım ama sanırım anakart iptal olmuş. yani bozulmuş ya da yanmış olabilir. şöyle ki, okuldaki makinanın biri aynı anlattığın şakilde olmuştu. çalışıyor ama ne dıt sesi ne de görüntü hiçbir şey yok. bilgisayarcı demişti ki açılıştaki o dıt sesi gelmiyorsa anakart yanmıştır. pc gitti anakartı değişti geldi. şimdi çalışıyor.
  7. kardeşler rapidden başka paylaşım sitesi yok mu. rapidciler işin cılkını çıkardı hiçbir şey indirilmiyor ordan. bi zahmet farklı bi siteden lütfen.
×
×
  • Create New...