Jump to content

devilhunter_28

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

319 profile views

devilhunter_28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. updatede sorun var sanırım güncelleyemiyorum.. bide yerel ağ bağlantısı ve kablosuz ağ bağlantıtısı simgesi geç geliyor ve netede gelince giriliyor.bi ayarı varmı acaba?
  2. Adil kullanım kapsamında limizsizlerede belli bir limit geldi.Buna göre 25gb,50gb gibi adil kullanım snırları var sitesinden bakmalısın.Bunları aşınca ay sonuna kadar hız düşüyor..
  3. galiba hoca,en nefret ettiğim şey bir pcyi herşeyi en iyi şekilde ayarlayıp tam tadını çıkarayım dediğinde nedeni ne olduğu belli olmayan saçma bir sorunla sevincini kursağında bırakması..:(neyse hocam artık geniş bir zamanda bir daha yükler ve deneriz artık.
  4. yaw hocam ben indirdim kurdum gerekli yüklemeleri yaptım taam herşey tamam dedim bi yedek alayım.ve aldımda yanlız yedekten sonra başlattığımda stadandar bi masa üstü geldi bilmem profil geçici olarak açıldı düzelmek için oturumu kapatıp yenden açınız dedi anlamadım gitti ilk defa rasladım böyle bir duruma profillerle ilgili bi oynamada yapmadım ki.oturumu kapatım açıyorum ama değişen bişi olmuyor.nedendir sizce tekrardan diğer yedği kurdum..
  5. arkadaşlar bu oyunda lan dan iki bilgisayarda karşılıklı olarak oynayabilen varmı ben baya bi araştırdım ama sonuç çıkmadı.....
×
×
  • Create New...