Jump to content

mehmetersin

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mehmetersin

  1. bu arada baltayı taşa vurdun. her hangi bir elektronik sistemi analog digital gerçekleştirebilirim. analog devrelerin alçak - yüksek frekans hesaplarına kadar hatta fourrier serileriyle harmonik hesaplarına kadar yapabiliyorum. 6502 8051 atmega pic türevi mikrodenetleyicileri-fpga programlayabiliyorum. bunu üst düzeyde yapıyorum asm+c+basic ile. ban vereceğin herhangi bir sensörü nem- ısı- ışık- yakınlık ve g_lcdyi buna monte edebilirim örneğin spı protokolü desteği olmayan bir ucpu ya protokolü kendim tanımlayabilirim. ünide elktronik mühendisliği ve öğretö,menliğindeki çok kişinin bitirmesini yapıp para kazandım. PID denetimli uygulamalar gerçekleştirdim. siemens festo telemachanic plc leri (network bağlantısıyla dahil) ister ladder ister kodla istersende lojik olarak programlayıp çalıştırabilirim. özellikle protel olmak üzere isi v.s. programalra hakimim bunlar oratda yokken hi-wire bile kullanmıştım. eminim sen ucpu ile bir kapasitif sensör bile kullanmamışsındır. ihtiayca uygun devre tasarımı analog+dijital+ucpu yapabilirim. lazım olmadı ama gereksirse scada uygulamalarıda yapabilirim. sadece  bir hastalıktan dolayı özelde çalışamıyorum ve tedavi sürecindeyim. elektronik demiş başka kulvere sokmuşsun işi ondada varım . tahminen direnç köprüsünü sadece yıldız üçgen dönüşümüyle hesaplıyorsundur. istediğini sor hiç bir sınır yok elkektroniklede ilgili. bildiğim transistör fet mosfet lede sınırlı değil. 2006 da kriz çıkmasaydı. mosfetlerle el  cihazı ve/veya pc ile kontrol s-pwm motor sürücüleri yapacaktım.  hazırladık çin malları sağ olsun yapamadık. ayrıca elektrik pano konusundada kendime güveniyorum. hala gülüyorum. yalan söylediğimi düşünüyorsan sor sorularını hem birşeyler öğrenmiş olursun. eminim renkli grafik lcd de 10 sn lik bir reklamı bile yapamazsın.
  2. bende çok programlı lisedeyim. daha önceden özel sektördede çalıştığım için ne olduğunu biliyorum ama senin öğretmen olmanın ne demek olduğunu bildiğini sanmıyorum. (ki sana engel olanda yoktu sıksaydın dişini kazansaydın. onu yapıyorum bunu yapıyorum diyorsun zamanında bir başarı göstermemişsin bu yüzden boş boş konuşma.) özel sektörede sana verilen işi yaptığın sürece hiç bir sorun çıkmıyor neredeyse tabi bir ayarsıza rast gelemdiysen ayrı. o durumdada işi bilene heryerde iş varki sen zaten anlattığına göre bulunmaz hint kumaşısın. ben bu hayatta bilgiyle ilgili basit bir şey öğrendim çok konuşanlar hiç birşey bilmeyenlerdir. senin o saydıkların sadece bilişim alanındaki dallardan birisinin tek dersi içerisine giriyor ve ben bu söylediklerine gülüyorum ama maalesef yanımda olsan bile güldüğümü göremezsin neremle güldüğümü tahmin et. sendeki ezikliğin dışavurumu. (bilgi konusunda kendine çok güveniyorsan beklerim. özelden bana ulaş. ) sabah 8 de okuldayım ve en erken 17:00 normaldede 8:30-19:00 gibi okuldan çıkıyorum. her öğrencimi aile yapısına kadar incelemeye çalışıyorum. özel kursum falan yok bu arada hafta sonlarıda okulda geçebiliyor. bazende O İNANILMAZ SON DERECE KARMAŞIK IMAGE ATMA işini yapıyorum ve hatta ben yapamıyorum 10. sınıfa başlayanlar yapıyor. yani ilk kez dersi alanlar onlarada ilk hafta göstermiştim. inanıyorumki karşı karşı gelsek anlattıklarımın 1/10 u hakkında en küçük fikrin olmayacak.2 program öğrenmşsin kendini fasulye gibi nimeten sanıyorsun. senin eğitim formasyonunun ne olduğundan haberin varmı? güncel olmamakmı bir git ya. gerçi ben seni niye kaale alıyorsam.
  3. bu modelin güç harcaması nedir ve harici güç girişi gerekmiyor sanırım değilmi? ayrıca antalyanın neresindesiniz?
  4. eğer sli yada crossfire yapmayacaksanız ana kartı biraz daha uygun fiyatlı bir model almanızı tavsiye ederim.ayrıca bilgisayarı tam olarak ne için kullanacağınızı belirtirseniz daha fazla öneri bulabilirsiniz.(örneğin bir çok sistem gereksinimi yüksek program artık ekran kartlarını hesaplamalar için kullanıyor.)
  5. çok açmıyorum bu siteyi ancak elimde olmayan bir program falan lazım olursa ve sadece burada varsa.yada opera cookie ler sayesinde otomatik olarak son sayfaları açarsa :)bundan sonra ne zaman girerim bilemem tekrar.cevap yazmakta gecikebilirim biraz.hesap makinesi yada paintte bir sorunu yok.güncelleştirmeyi yeni aldım bu arada.birde oluşan artık dosyalar konusu var.bu tür uygulamalarda hdd nin çeşitlikısımlarında atık dosyalar oluşabileceği söylenmiş.ben bazı gerekliliklerden dolayı çalıştığım dosyaları şifreleyip kopyaladıktan sonra maxblast gibi bir programla hdd sıfırlama uyguluyorum.(okuyan falan olursa söyleyeyim ups siz denemeyin.risklidir. elektrikten yada herhengi bir nedenden makine kapanırsa hddyi elinize alırsınız.)isim böyleydi sanırım.aslında seagetetin kendi sitesindede birşey vardı ama neyse.atık falan kalmıyor.sıfır km oluyor hdd.bad sectorler hariç.malum shift+delete ile silinmiyor dosyalar.
  6. makina kodundan asm den neredeyse tüm nesne tabanlı ve görsel dillerde program yazmışlığım vardır.x86,mc türevleri,fpga modülleri v.s. intel ve pic tabanlı ucpu uygulamalarıda yapmışlığım vardır.gerektiğinde elime osilaskobun probunu yada multimetreyi alıp devre takibide yaparım v.s.sadece arm konusuna girişemedim.evet haklısın belkide hepsini atıyorum.!
  7. loader:windowsun biosunda olması gereken (win7 için) kısımlar varmış gibi görmesini sağlayan kod dizilimlerinin başlangıç kısmına atan programlardır.bu kadarından anlarsın sanırım.bu arada o linkteki uçarsa özelden mesaj at vaktim olduğunda oturup bir tane hazırlayayım.her anakart için teker teker mod yapmak bana hiç makul gelmiyor.tek pc için belki ama benim için bu imkansız. yolladığım linki kullan.bende son güncelleştirmelerde yüklü.
  8. http://www.storage.to/get/ekeD60ui/Chew_WGA_v0.9_RETAIL_LISANS_uLuBeY.rar emin olmamakla beraber(epey oldu indireli) sanırım ben bu activatoru kullanıyorum.sadece win7 yi ilk kurarken şifre girmiyorsunuz.kurulum bitincede bu programı çalıştırıyorsunuz.
  9. ilk önce modlu bios olayı çıkmıştı.bu yüzden bununla ilgili açılan başlıklar ve yazılan mesajların fazla olması normaldir.ama en doğru olanın bu olduğu anlamına gelmez.bios yazılımına müdahale etmek çok makul bir çözümmüdür sizce?ben win 7 yi kaldırabilecek her türlü model laptop ve masaüstünde biosa müdahale gereği duymadan ve bu seçim olmadan win 7 aktivasyonu yapıyorum.ayriyeten birşeyden anlamadığımı iddaa edecek arkadaşlarada 15 yıldır bilişim sektöründe olduğumu belirteyim.atıp tutmadan bunu dikkate alın.
  10. modlu biosa gerek yokki.sitede aratırsanız windows7 için çalışan modsuz activator programları mevcut .aylardır kullanıyorum memnunum
  11. return the castle wolfenstein sanırım
×
×
  • Create New...