Jump to content

mcEnGin

Üye
  • Posts

    242
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by mcEnGin

  1. Merhaba Hocam,

    Clonezilla sizin işinizi çözecek en iyi uygulamadır. Ve ücretsizdir. Hızlı ve tek bir usb ile hızlıca kurulum yapabilir. Kurulum imajını aşağıdaki videoda anlatıldığı gibi yaparsananız. Sorununuz çözülecektir. Usb belleğe sahip olan kişi hiç bilgisayar kullanmasını bilmese bile, sadece usb den sistemi boot ederek kurulumu otomatik başlatmasını sağlayabilir. Diski otomatik bicimlendirip, kurılumu bitirmektedir.

     

     

    • Like 1
    • Thanks 1
  2. crasadure, 21 saat önce yazdı:

    5-iventoy Injection

     

    @crasadure Konu çok iyi ve açıklayıcı olmuş, emeğinize sağlık, Windows driver 7zip olarak yedekleme ve iventoy injection ile geri yüklemeyle alakalı örnek bir video hazırlamanız mümkün müdür. 

  3. focus2011, 4 saat önce yazdı:

    diskinternals partition recovery bunu kullanabilirsin çok işe yarıyor alternatif olarak power datavrecovery 4 ve disk digger programını tavsiye ederim

    Tavsiyeniz için teşekkür ederim

    amd_turkey, 4 saat önce yazdı:

    İşiniz zor. Bitlocker ile mi şifrelendi idi? Profesyonel yardım almanız gerekebilir

    Hayır, WD kendi yazılımı

  4. WD MY PASSWORD Diskten data kurtarma hakkında tecrübesi olan var mı? Diste parola olduğu için veri kurtarma yazılımları Diskten veri bulamıyor. Disk normalde sağlıklı sadece yanlışlıkla biçimlendirilmiş. Veri kurtarmak yerine patition kurtaymayı denedim. Ama o da bişey bulmadı. Tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi.

  5. akillialtay1995, 8 saat önce yazdı:

    Bu muhteşem lite sisteme Türkçe dil seçeneği ekli bir şekilde yaptığın çok teşekkür ederim. Eline, emeğine ve klavyene sağlık.

    Bir de bana buna nasıl Türkçe dil entegre ettiğini söyleyebilir misin? Çünkü ben bu sistemi yapan kişinin diğer sistemlerine de Türkçe dil entegre etmek istiyorum.

    Merhaba,

    Windows arama çubuğuna LPKSETUP.exe aratın. Aşağıdaki linkteki dil dosyasını kurmayı deneyiniz.

    Yükleme bittikten sonra yeniden başlatın. Dil ayarlarından Windows görüntüleme dilini Türkçe seçiniz. Yoksa ekleyiniz.

    https://disk.yandex.com.tr/d/7x90SR6meZN2eA

    • Thanks 1
  6. Ubuntu Kyline Masaüstü ortamı dil seçeneği arasında Türkçe olmadığı için, Türkçe kurduğun farklı bir Ubuntu kaynağından tekrar eklemek istediğinde Türkçe ne yazık ki olmaz. Tamamen Türkçe yapabilmek için masaüstü ortamının kaynak dosyalarını tek tek düzenlemek gerekir. 

    • Like 1
  7. ELRONDD, 5 saat önce yazdı:

    Bunu bende denemiştim olmuyor malesef yine etkinleşiyor

    Olmaz, Microsoft Store uygulamasına giriş yapın. Kitaplık kısmında hangi işletim sistemi lisanslarına sahip olduğunuzu da görebilirsiniz. Örneğin bir bilgisayarda hem single language, hem pro, hem enterprise lisansı anakartta dijital olarak etkinleştirilmiş olabilir. Windows 10 AIO iso dosyasından kurulum yaptığınızda ise ilk sıradaki single language sürümünü kurar, siz dilerseniz Pro ve Enterprise sürümüne yükseltebilirsiniz. Elinizde key var ise key değiştir yaparak lisansı değiştirebilirsiniz. Fakat anakarttaki dijital lisans silinmez.

×
×
  • Create New...