Jump to content

Alexandrette

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

275 profile views

Alexandrette's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. söyle izah edeyim ben tüm sistemi kurduktan sonra tanınan driverleri tanıyor ve kuruyor sadece skystar2 kartımı tanımıyor tncxp, neyse sonra kendim skystar2 tv kartımın orginal cdsi ile kurulumu yapıyorum ve dvb viewer olarakta progdvb kullanıyorum hatta tv kanallarını bile izleyebiliyorum ama sisteme ilk reset atısımdan sonra pc masa ustunu gösterdigi andan itibaren pc kitliyor hiçbi sey calısmaz hale geliyor dolayısı ile bende resetlemek zorunda kalıp güvenli kipte acıp skystar2 dvb kartımı sistemden kaldırıyorum ozaman sorun ortadan kalkıyor ama dier normal xplerde böle bi sorun meydana gelmiyor yani sorun bundan ibarettir..
  2. simdi skystar 2 kartımı zaten yuklemiyor onu silmem ne gibi bi yararı olacak tam acarmısın hadi yerine baska yada yanlıs bi donanım kursa dediginiz dogru olabilir ama kurdugum sistemde normalde bile ethernet kartını gormuyor yani daha sonradan kuruyorum etherneti analamadım ama dediginiz yapacam teşekkurler..
  3. bende yanen oyle yapıyorum mecbur normal xp kurdum bunun acıgını bulursanız sevinirim..
  4. bende skystar2 tv kartı tnc xp de bilgisayarın kitlenmesine sebep oluyor bununla ilgili bi düzeltmeniz varmıdır acaba?
  5. selam ben sistemimi degistirdim anakart olarak gigabyte x38 dS4 aldım ama tnc xp kurdugumda 0x0000007b hatası alıyorum sistem kurulduktan sonra ve reset atıyor pc bunun cozum yolunu bulamadım ama normal xp ile kurulum yapıyorum sorun sanırım tnc xp de yorum larınızı bekliyorum ..
  6. bendekisorun tnc xpde skystar2 tv kartım calısmıyor tnc xp kurdugumda sistem acılıyor ama ses ve goruntulerde donmalar meydana geliyor bu donma sadece tv de meydana gelmiyor normal mediaplayerden calan sarkıda bile donmalar meydana geliyor kartın son guncel driverini kuruyorum ama hala sistem kasmakta suan normal bi xp sp2 kurulu hiçbi sorun yok bu basıma gelen olaya bi çözüm bulursan sevinirim sk8er_boi
  7. evet bu sorun bendede meydana geldi ilk once ultimate kurdum ve bazı bölümlere ulasamadım erişim engellendi diye bir uyarı aldım sonra formatladım ve home premium kurdum ilk etapta hersey iyi guzel calisti ama nezman update yaptım ozman bilgisayar bazı bölümlere girmemeye basladı bu sorun'un sebebi sanirim update yapilmasi update yapmadan denemedim xp yi kurdum ve eski halime dondum bunun cözümünü bulursanız sevinirim. kolay gelsin...
×
×
  • Create New...