Jump to content

chatzevki

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

272 profile views

chatzevki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. intel p35dpm anakart ım var yükLemede sorun Çıkarmı? tncxp de mavi ekran görüntüsü aLuyordum sürekLi yükLeyemedim aÇıkcAsı bu versionda!
  2. selam arkdşlar tncxp yi Bir Çok arkadaşımızın bilgisayarına kurdum hiç bi şekilde kuruLumda sorun Çıkarmadı...! Kendi makinama kurmak istedim Çok denedim oLmadı sorun su sekilde bilgisayarınız güvnLik aÇısından kur durduruldu .. alt yazılarda bios güncellemesi oLp olmadını kontrol edin (bios güncelledim yine olmadı) 2 . secenekte diyorki bios ayarLarınızda göLgelendirmeleri devre dışı bırakın diyor tam olarak emin degilim bundan yardım edermisiniz bu işLetim sistemini bilgisayarıma nasıl kurabilirim Intel® Core™2 Quad anakart ım yardım ederseniz sevinirim
  3. bios güncelleme nasıl yapıLıyor biLmiyorum ama bios dan dedin ayarı yaptım raid modunu ide yapacaksınız demişsiniz yaptım yine oLmadı 2 türLü denedim raid ve ide şekLinde yine oLmadı sanırım bios güncellemesi istiyor sanırım? anLamadım püff bu kadar zormu format atmak ana kartım (intel p35dpm 1333mhz ddr2800gl box ) bunungüncellemesini nasıl buLcm ki bios güncellemesinde sorun Çıkarsa anakart tan oLma şansım da var yanLış yükle yani:)
  4. selam arkaDŞlar ben de takıldım yüklemede kur A gETiriyorum harddisk tanımada yani harddisk i i okuyamadan baf ayarlarınızı kontrol edin bios güncellemesi yaptırıldına emin olun ve yeterli harddisk alanınız olmaya bilir diye uyarı verdi buna nasıl bi care bulabilirim ?
×
×
  • Create New...