Jump to content

tompoes

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tompoes

  1. Evet Veysel arkadaşımızın dediğini bende gözlemledim ve denedim, program herzaman deil ama ara sıra çok düşük hızla indiriyor, bununda sebebi yine RS_ServerSwitch. Çünkü bu switch sayesinde program o anda en düşük pingi olan serverdan otomatik olarak indirmeye başlıyor, fakat ben kendi payıma, bütün serverlardan aynı hızla indiremiyorum. Ve bu switch bazen test ettiği anda yavaş indirdiğimiz serverlardan birisinden daha düşük ping alıyor ve dolayısı ile o serverdan indirmeye başlıyor. Ama dediğim gibi o düşük ping o anlık. Dolayısıylada bazen bu şekilde yavaş indirmeye maruz kalıyoruz. Ve evet ben bunu elle yaparak denedim. Program yavaş indirdiği anda programı kapattıp ve siteye girip normal olarak aynı partı indirdim ve farkı gördüm. Bu konudada şüpheniz olmasın. Bunun için RS_ServerSwitch'in auto select kısmını kapatıp, en hızlı indirdiğinizi bildiğiniz serverı seçerek o tip yavaşlıklara maruz kalmazsınız. Ben öyle yapıyorum.
  2. hmm anladım, dediğim gibi zaten bende reset dosyalarında bir problem yaşadım. Neyse bende kısmet yokmuş Yinede herşey için saol.
  3. Usb Modem Reset by Theodere Programi ilk kez calistiriyorsunuz. Once ayar yaparak baglanti saglayici bilgilerinizi tanımlayin. Listeden hangi sagalyiciyi kullanacaginizi secin: Secim: Bütün söylediklerini yaptım, ve bir aktarım bittikten sonra dos ekranında bu uyarı geliyor. Ve ben burada ne yapacağımı veya bahsedilen listenin ne olduğunu anlamadım. Bu konudada bir açıklama yapabilirmisin. Herşey için teşekkürler.
×
×
  • Create New...