Jump to content

brew

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About brew

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

brew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. lenovo ideapad s145 15 api. Ben kullanıyorum çok memnunum. Oyun oynamam pek ama ağır yazılımşar kullanıyorum.
  2. @muski Ekran görüntüsü almak için GreenShot programını kullanıyorum, tavsiye ederim. Fotoğraf görüntüleyici bende çalışıyor, sizde neden çalışmıyor anlamadım açıkçası. Bir görsele sağ tıklayıp: Birlikte Aç >> Başka bir uygulama seç >> Diğer Uygulamalar >> "Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi" seçeneğini görebiliyor olmanız lazım. İlk ekranda gözükmez, aşağıdaki oka tıklayıp genişletmek gerek. Belki böyle basit bir durum gözden kaçmış olabilir.
  3. Kurulumu sorunsuz biçimde gerçekleştirdim. Google linkleri üzerinden indirdim. Arşivde hata yok. 7-zip kuruluydu bende zaten. Sorun yaşayan kişi arşivleyici ya da bağlantı kaynaklı bir problem yaşamış olabilir. Rufus'un güncel sürümü ile flaşa yazdırdım, forumda eski sürümlerinin tavsiye edildiğini bilmeme rağmen. Yazdırma işlemi bitince uyarı verdi "secure boot" u devre dışı bırakmazsanız sorun yaşayabilirsiniz diye. Git-hub sayfasından bu neymiş diye baktım, kayda değer bişey değil microsoft'un kıllığı. Bios'tan bu seçeneği disabled yaptım bir sorun yaşamadım. Yaklaşık olarak 7 dk rufus 8 dk kurulum olmak üzere toplamda 15 dakikalık bir sürede kurulum gerçekleşti. Kullandığım laptopun özellikleri: Ryzen 7, SSD, 8gb Ram...
  4. Teşekkürler Kral Rush! İndirmeye başladım, tahminen 1 saate indir-yedekle-kur işleri biter, kurulum hızlı oluyor zaten.
  5. @MrRush Üstad 20h2 için CompactOs düzenlemesi yapmayı düşünüyor musunuz? Güncelleme yapma gafletinde bulundum, yine bloatware, search host falan rahatsız etmeye başladı. Böyle bir planınız yoksa, kendim uğraşmam için yönlendirmede de bulunabilirsiniz. Olmadı yine bu sürüme dönerim, çünkü gerçekten iyi performans almıştım.
  6. @MrRush ; @forjest ilginiz için teşekkür ederim. MrRush'a bir kez daha şükranlarımı sunuyorum: İşlemci sıcaklığım normalde sistem boşta 41 derece iken CompactOS ile 37 dereceye düştü. Ofis kurdum, CAD(bilgisayar destekli tasarım) yazılımları kurdum-kullandım, hiç problem yaşamadım, gözle görülür biçimde performans artışı var. Helal olsun valla ne diyim
  7. Yeni kurdum, çok güzel gözüküyor. Çok teşekkür ederim RAM rahat etti sayenizde. ( : Tavsiye ettiğiniz güvenlik yazılımı var mı? Önceden kaspersky kullanıyordum, kurmak gelmiyo içimden.
×
×
  • Create New...