Jump to content

sethbyhacker

Üye
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sethbyhacker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. üstadım farklı bir sitede link atar mısın megaupload gibi... bu cok ağır . teşekkürler.
  2. esed anti virüs 64 bit. katılımsız arıyorum arkadaşlar. teşekkürler
  3. kardeşler sabahtan beri burada bir şeyler indirdim ama hiç sonuç alamadım. her şey karmaşık. microsoft office 2010 yüklüyorum acclr.cab dosyası bulunamıyor diyor. yükleyemiyorum. sağlam linkli sağlam setuplu office yok mu  ?
  4. @digitall kardeşim client server fark var mı ? bu programa client diyor. ben bir servera bir de diger agdaki clientlere kurmak istiyorum nasıl olacak?
  5. evet kardeş. teşekkürler @digitall
  6. oradaki linklerin hepsi ölmüş . sağlam linki olan yok mu ?
  7. Net Limiter Full Arıyorum. Elinizde Varsa Bilgilendirirseniz Sevinirim...
  8. tamam yaptım abiler.   biosta hard diske girdim. orada flash ı hard disk olarak goruyordu. onu 1inci sıraya koydum.   sonra biostan first device olarak hard diski koydum.   otomatik formata basladı.
  9. Ben cd-rom'u çalışmayan pc'ye USB ile format atacağım. Ancak bios'ta usb olarak başlatma ayarını nasıl yapacağım ? 
  10. sorun cozul(me)di... motun'un sp3'de sorun var sanırım... buldum ama 0x00027 hata kodu verdi realtek...   bu işletim sistemi hata kodu sanırım
  11. slimdriver indireceğim  . ama pc de ağ yok. baska pc den aratacagım.
  12. Bir Pc'ye Format Attım. Elimde Ana kart Cd'si Yok... High Definition Driveri'i Eksik Diyor... İnternette Bir Sürü High Definition Driveri'i Var... Benim Anakartıma Hangisinin Uyumlu Oldugunu Nasıl Anlayıp İndireceğim ?
  13. @reyiz evet ayrıntı yok. xp ve win 7 için aslında tek bir konu acılıp sadece formatlama işi anlatılırsa güzel olur... mesela bir yerde adam anlatmıs anlatırken işte windowsa söyle program eklersiniz gibi birseyler yazmıs. tam ne güzel format atmasını ogrenirken bu sefer programlamayı da anlatıyor kafa karısıyor. ham bir sekilde format anlatılsa daha iyi olur. bu tıpkı sey gibi dünyaca ünlü ascı var ; ev hanımına yemek tarifi verecek diyor ki işte araya somali balıgı işte arjantin nanesi vs de eklerseniz söyle tad olur vs. ya ev kadını nerden bilsin somali balıgını arjantin nanesini. ver tarifi işte kısaca... öyle değil mi ? :D @stan tesekkur ederim ama kafam karıstı kusuruma bakmayın :)
  14. @reyiz usta program ismi veren programın nasıl kullanılacagını yazmamıs; nasıl kurulacagı ile ilgili konu gonderen de cok karısık yazmıs. biz acemiyiz. acemiye prof. sekilde konu anlatılmz ki ...
×
×
  • Create New...