Jump to content

Denizlily

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

423 profile views

Denizlily's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. ben lenovo da buna benzer sorunu yaşadım kardeş. lenovonun sitesinden indirdiğim de çalışıyor, aynı sürücüyü windows update yada ben realtekin kendi sitesinden güncellersem çalışmıyo. çözümü; her ne kadar update de çıksa da kendi sitesinden olsa da laptopun kendi sitesindekini indirip kurmak ve bi daha da kurcalamamak imiş. çünkü laptop firması kendisi bişiyler yapabiliyormuş için de değişiklik falan. windows 7 deki gibi güncelelmeyi bulup da sağ tıklayayım güncellemeyi gizle gibi bişiy belki çözüm olabilir, windows 10 kullanmadım hiç..
  2. update etmiyor galiba.çözümü var mı? eski bir bilgisayara yükledim, sürücüleri yüklemesi için windows update ye ihtiyacım var.
  3. durum değişmedi hocam aynı hata malesef ve yeniden reset..windows 8 pro yüklesem sonradan bi pack ile falan 8.1 e geçebiliyor muyum?
  4. teşekkür ederim inceleyeceğim.durumu yazarım.
  5. biraz daha açabilir misin ustam tam anlayamadım?
  6.     Lenovo Ideapad Y530   Bi de onu deniycem de bi daha indirmeye uğraşcaz işte..
  7. iyi günler arkadaşlar; torrent üzerinden sağlam bi şekilde indirdiğim MICROSOFT.WINDOWS.8.1.RTM.X64.TURKEY dosyasını hem a bootable usb ile usb ye hem de dvd ye yazarak defalarca farklı şekillerde denememe rağmen resimdeki gibi bir uyarı alıyorum ve ötesine geçemiyorum bilgisayar yeniden başlıyor..Lenovo Y530 Windows 7 x64 yüklü şu an.ne yapabilirim tavsiyeniz nedir?
  8. Jitbit Macro Recorder v 4.6 çıktı ama,elinde olan??? http://www.jitbit.com/macrorecorder.aspx?versionhistory
×
×
  • Create New...