Jump to content

lapupa

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lapupa

  1.   Kurulumu UEFI olarak yapmak istiyorum devre dışı bırakırsam kuramam sanırım bu dosya sistemiyle. MSI 970 Gaming anakart kullanıyorum ama bios'ta Secure Boot'u göremedim bir türlü.
  2. Kardeşim merhaba, ben UEFI olarak kuruluma başlayamadım bir türlü. Rufus ile anlattığın gibi flash diski hazırladım, bios ayarlarını yaptım ve flash disk ile boot ettim, bilgisayarı başlattığımda anakartın logosunun hemen ardından "EFI Shell Version 2.31...." diye giden bir hata veriyor ve kuruluma geçmiyor bir türlü. Yardım edersen sevinirim.
  3. eline sağlık hocam.indirim ve 64bit ultimate kurulumunu sıkıntısız yaptım.yanlız kurduktan sonra bilgisayarıma sağ tık özellikler yaptığımda destek bilgileri ve logo çıkıyor.normalde system32 içinde oeminfo.ini' yi kaldırınca düzeliyordu fakat ben göremedim system32 içinde logo vardı onu sildim gitti fakat yazıların olduğu oeminfo.ini ' yi bulamadım.yardım edersen sevinirim.
  4. Merhabalar.Verdiğiniz yandex linkini mail hesabıma ekledim ve hızlı bir şekilde download ettim.zip şifresini ozanaus olarak yazıyorum fakat tam %99da bir hata veriyor.Eksik indiğiniz düşünerek tekrar indirdim yine aynı hatayı aldım. [img]http://d1211.hizliresim.com/13/f/fw96r.jpg[/img] iso dosyası hariç diğerlerini çıkartıyor zip'ten birtek iso kalıyor.
  5. arkadaşlar acaba elinde "VMware Workstation 7 ACE edition" keygen yada serial olan varmıdır.
×
×
  • Create New...