Jump to content

denizutku35

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • İzmir

Recent Profile Visitors

292 profile views

denizutku35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 2014 crypton aldım beyaz, gerçekten çok başarılı. wing-go yu bayide inceledim. 2014 yılında ön tekerde kampana kullanan sanırım tek cup üreticisi. Son 3 yılda 3 farklı modelle piyasaya giren Honda kafamda  soru işaretleri bıraktı. Crypton aldım bende. şuan 800km de rodaj bitsin ayrıtılı bilgi veririm. Şimdilik herşey güzel. Cryptonun vergisi var! hondada yok!
  2. Audition, Cool Edit, Cubase, Sonar, Magix Music Maker, Reason gibi yazılımdar plug-in kullanılarak rahatlıkla yapabilirsin, Bulman gerekne plug-in compressor ve limiter, sana istediğin sonucu verir. İkinci bir yönde; bir stüdyoya git, donanımsal olarak yaptır. Cd den çal, kompresör ve limitörden geçir tekrar kaydet....
  3. ultimate ve enterprise sürümü arasındaki fark nedir hangisi sürümü indirirsek video ve çizim programlarında daha iyi performans ve güvenle çalışabilriz?
  4. linkler ölü, haberiniz olsun...
  5. Cs2den cs3'e geçerken çoğu eklentiyi çalıştıramamıştık bundada aynı sorun varmıdır, kurarken başımızı ağrıtmasın sonra. ayrıca cs3 silmeden cs4 çalışırmı, eğer cs3'ü silmemi isterse ve eklentiler çalışmazsa ben yanarım, zaten yeni öğreniyorum bu eklentileri programın içine koymayı çok uğraştım, o kadar emek gitmesin sonra.... Ayrıca İlk verilen linklerden inende rar uzantılı rapidtekilerde fakat ilk verilen linklerdeki cs4 ün boyutu niye fazla!!!!!!!!
  6. Bence modemden port açmayıda deneyin, biz genelde öyle kullanıyoruz arkadaşlarla, ayrıca sürekli kullandığınız torrent sitelerinin önerdiği ayarlarıda deneyin ,bağlantı problemlemi sorununu azaltıyor.....
×
×
  • Create New...