Jump to content

nuruk

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nuruk

  1. Arkadaşlar selam; Bu yontem ile acaba EFI bioslarda modlanabiliyormu ? Cevabınız evet ise birden fazla sertifika girilebiliyormu ? Ornek hem win7 hemde server 2008 keyi sertifikası vs ?
  2. Konuyu açan arkadaşın affına sıgınarak bir resim ekliyorum yanlıs anlasılsın istemem sadece server 2008 r2 surumu ile çalısmadıgını gostermek sitedim(vista ve 7de sorun yok denedim) Edit sorunu hallettim arkadaşlar(ilk çalısma esnasında program garip bir hata vermişti gozumden kacmıs sanırım temiz bir server 2008 kurulumundan sonra guncellestirmerli yukeyip denedim) Yani yukarıdaki resim geçersizdir Şu resim gecerlidir Emegi gecen arkadasıma canı gonulden tesekkuru bir borc bilirim...
  3. Hocam istek yapabiliyorsak şansımı denemek isterim Anakart:Gigabyte ex38-ds4 mevcut bios surumu http://www.gigabyte.com.tr/download/mb/bios/21553/ Şuan beta olan f6c versiyonu yuklu acaba onu modifiye edip upload edebilirmisiniz ? Sadece bios update ile cozulmuyor sanırım ama bos bir vaktimde konuyu guzelce bir okurum.. Not:Sistemde raid 0 var,bios update ile raid dizisi bozulmaz değilmi ? Teşekkürler..
×
×
  • Create New...