Jump to content

velidede

Üye
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male
  • Antalya

Recent Profile Visitors

472 profile views

velidede's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. tartışmayı daha fazla uzatmadığın için asıl ben teşekkür ederim. ulusan işletim sistemi konusu bu konuda dertliysen bilirsin sonu gelmeyecek internette tartışmaların kapanmayacağı her gün aynı şeylerin yeniden tartışıldığı bir konu. söylediklerimiz seni kızdırdıysa kendi adıma kusura bakma diyorum.
  2. heheeh aynan böyle tebrikler tartışmaların kısacası "daha çok biliyorsan sen yap" ve son sözler en iyi işletim sistemi senin kullandığın işletim sistemidir. en güvenli bilgisayar da fişi çekik olandır.
  3. bütün pardus başlıklarının sonu böyle oluyor genelde ya windowsla alakasız bi yarışa sokuyorlar ya da arkadaş gibi milliymiş falan diye komplo teorilerini en bayat maddelerle soruyor çekirdeğini kendi mi yazmışmış ??? adı niye Türkçe değilmiş ????... arkadaşı tebrik ediyorum sonunda dünyayı aydınlatan bir tartışma başlattı. kimsenin bu güne kadar görmediklerini gördü ve belgeleriyle ortaya koydu !!!! pardon ya belge yokmuş hepsi arkadaşın hayalleriymiş sonradan kendi de demiş benim yorumlarım diye. pardus kullandım ama şu an kullanmıyorum . Pardus Türk'ler tarafından yapılan adınında Türkçe olduğu (kara kaçan, sarı kız, karabaş olmadığı için kusura bakmayın) bir işletim sistemidir. Çekirdeğini kendileri yazsalar linux olmaz. vb. tekrar söylüyorum pardusu bilen bilir bilmeyende yorumsuz yerlerden gerçeği öğrensin sonra yorumlara baksın.
  4. verdiğiniz bilgilerde çok eksikler ve yanlışlar var. bunu polemik yaratmak için söylemiyorum. redhat a kapalı kaynak kodlu diyerek olayla ne kadar alakası olduğunuzu gösterdiniz. Adını anadolu parsında alan pardus işletim sistemini internetten araştırıp hakkında doğru ve yorumsuz bilgiye sahip olabilirsiniz.
  5. 64bitlik ultimate e kuramadım ben portable versiyonu var o çalışıyor ama bir türlü kuramadım zaten xp ye döndüm yine vista iyi ama ram isterse 1500mhz olsun 2gb ram ile vistadan xp deki performansın çok altını alabildim ...
  6. vista da nenden çalışmıyor acaba bilgisi olan varmı? 64bit ultimate de burdaki de dahil çeşitli yerlerden indirdiğim (hatta biri x64 olduğunu iddaa etmiş) cs3 flashların hiçbirisinin flash programı kurulmadı plugin encoder ve activex i yüklüyor sadece flash programını kuramadım bir türlü???
×
×
  • Create New...