Jump to content

alpalm

Üye
  • Posts

    462
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alpalm

  1. merhaba arkadaşlar yeni aldığım logitech ses sistemi sorunsuz çalışmakta lakin belli bir süre sonra on off ışığı zayıf yanıyor ve ses gidiyor, düğmeyi tekrar kapatıp açtığımda ise ses sistemi tekrar çalışıyor. sanki uyku moduna girermiş gibi, içinizde bu sistemden kullanan varsa konuyla ilgili yardımcı olursa sevinirim.

  2. bilgilerinizi kurtardıktan sonra slave format deneyebilirsiniz yani bu dediğim ilk fabrika ayarlarına getirmek, hdd low level tool format tarzı bi program işinizi görecektir. garanti değilse bile kurtarma şansınız olabilir.

  3. son zamanlarda ısınmaya başlamış demişsiniz kasanın içindeki fan vb.. toz oranı nedir temizlik yaptınızmı, kasanızın modeli nedir (ön panel 120mm fan girişi olanlar tercihimdir) fan sayısı yeterlimidir, eğerki bu dediklerimde bir sıkıntı yoksa format atmanızı öneririm.

  4. ekran kartı arızalıdır muhtemelen zaten başka bir monitörede bağlayıp görüntü alamamışsınız, diyelimki harici ekran kartı arızalı olsa ama onboard ekran kartı sağlamsa görüntü alabiliyorsunuz. büyük ihtimal ben ekran kartınızdan şüpheleniyorum.
  5. size tavsiyem easy tv almanız yani kısaca pasif gözlüklü modellerden yana tercih kullanın zaten herhangi bir şekilde şarj yada pil istemediğinden ömürlük kullanıcaksınız ki lg gibi markalar 6-8 gözlük civarı hediye edebiliyor tv nin yanında. bu arada zaten pasif gözlükler 20-30 tl gibi fiyatlara alınabilirken diğerlerinin fiyatı malum, ha derseniz görüntüde ne gibi fark var yaptığım philips,lg,samsung gibi markalarda izlediğiniz görüntü (1080p blueray) ne kadar iyiyse alacağınız 3d deneyimide o kadar iyi oluyor.
  6. Herhangi bir mağduriyete karşı üyelerin hepsinden kredi kartlarının numarası isteniyor. buna tek taraflı bakmayın herkes için geçerli nihayetinde bir çok mağduriyet söz konusu olabiliyor kredi kartınız her 2 tarafın bir nevi güvencesi olacak.
  7. aynı hat üzerinde çift modem kullanamazsınız , eğerki 2. bir bilgisayara internet verecekseniz kablosuz adaptör yada şayet modeminiz tek port ethernet ise hub aracılığıyla dağıtmayı deneyin.
  8. Gerekmedikçe format atmaya gerek yoktur, ileri derece virüs sızmalarında ki zaten sistem çöker genelde, işte zamanla yüklenip silinen oyun program vs sistem şişmelerinde hani artık ccleaner vs tarz programlarda fayda etmediğinde bu ve bu gibi sebeplerin sonucunda format atılır.
  9. Normalde bir virüs neden olabileceği gibi işlemci deki bir arızada ısınmasına sebep olabilir. ilk olarak speccy programını indirip işlemci ısısını kontrol edin, sistemi güncel bir virüs programıyla taratın, eğer uzun bir zaman geçmişse sistemi formatlayıp yeniden kurun eğerki sorun devam ediyorsa bilinki işlemci arızası.
  10. Acaba diyorum bunlar modem falan hediye ediyorda onumu taksitlendiriyorlar hani faturada ne ödediğini net olarak bilsen sorun yok ama genelde vergi gösterilmiş, bi kolayını buluyorlar haklıda olsan mecbur ödiyeceksin ki bu ve benzeri durumlar yüzünden türksat uydunet müşteri kazanmaya devam ediyor.
  11. elimde asus 4850 1gb 256 bit ekran kartı var oda ilk açılışta yüksek devir fan sesiyle başlıyor ve masaüstüne geldiğinde hız düşüyor (catalyst center dan önceden yaptığım %24 devir ayarıyla) . ilk açılıştaki hızlı dönmenin şok soğutma olduğunu biliyorum muhtemel senin güç kaynağındada aynı mantık var. yani ilk açılıştaki herhangi bir aşırı ısınmaya karşı bu tür bir önlem almışlar.
×
×
  • Create New...