Jump to content

alpalm

Üye
  • Posts

    462
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1884 profile views

alpalm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. pc de emülatör :)

  2. merhaba arkadaşlar yeni aldığım logitech ses sistemi sorunsuz çalışmakta lakin belli bir süre sonra on off ışığı zayıf yanıyor ve ses gidiyor, düğmeyi tekrar kapatıp açtığımda ise ses sistemi tekrar çalışıyor. sanki uyku moduna girermiş gibi, içinizde bu sistemden kullanan varsa konuyla ilgili yardımcı olursa sevinirim.
  3. indiriyorum 64 bit olanı yükleyip değerlendireceğim emeğine sağlık :)
  4. cümleten hayırlı bayramlar :)

  5. cümleten hayırlı bayramlar :)

  6. şu dakika facebook çöker

  7. bugünlerde yine deprem ve sarsıntılar başladı bu binalarla nasıl alışacağız bilmiyorum.

  8. 64bit win7 kurulum olmadı, exe sistemde çalışır görünüyor lakin kurulmuyor.
  9. bilgilerinizi kurtardıktan sonra slave format deneyebilirsiniz yani bu dediğim ilk fabrika ayarlarına getirmek, hdd low level tool format tarzı bi program işinizi görecektir. garanti değilse bile kurtarma şansınız olabilir.
  10. bi ara bi açıklama yapmışlardı izlemek olabilir ama indirmeye yasak getireceğiz diye hangi mantık anlamadım hani zaten izlerken aynı zamandada o data bilgisayarımıza kaydedilmiyormu :) yani farkında olmadan suçmu işlemiş olacağız :)
  11. hdd inizden sesler geliyormu bu hatadan sonra , bu hatadan önceki durum nedir yenimi almaya başladınız öncesinde bir program kurdunuzmu.
  12. son zamanlarda ısınmaya başlamış demişsiniz kasanın içindeki fan vb.. toz oranı nedir temizlik yaptınızmı, kasanızın modeli nedir (ön panel 120mm fan girişi olanlar tercihimdir) fan sayısı yeterlimidir, eğerki bu dediklerimde bir sıkıntı yoksa format atmanızı öneririm.
  13. mümkün mertebe hdd seçimin ssd den yana olsun, hali hazır hala 7200rpm eski tip hdd leri kullanıyoruz, ssd siz kuracağın bir sistem her halukarda yavaşlığa yol açacaktır.
  14. gideyimde bi istanbul torium da gezeyim hani gerçi gezincede ne oluosa :)

  15. 2 gb ram 600-800 arası kullanıyordu derken bi ara 1200 ü buldu vede öyle kaldı ki win7 deki ram şişme problemi ile ilgili olan güncelleştirmeyi yapmama rağmen kurtulamadım.
×
×
  • Create New...