Jump to content

sonic_06

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About sonic_06

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sonic_06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pro VL çok önemli çok, artık dikkate alın lütfen kurumsal kullanıcılar için.
  2. hocam ellerine sağlık ama pro VL niye eklemiyorsunuz? kurumsal kurulum için çok önemli. bayadır bekliyordum ama pro vl olmadığı için indiremeyeceğim.
  3. Diğer çalışman olan 8.1 i indiriyorum şuan. Bu yazdıklarım onun içinde geçerlimi? Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
  4. öncelikle ellerine ve emeğine sağlık. indirdim multiboot a ekledim sorunsuz kurulum yaptım. Ancak açılıştaki otomatik aktvasyonu iptal etmemiz için source içine %Oem% klasörü oluşturupiçine işlevsiz bir install.exe koyup iptal edebilirmiyiz? Geçen seneki çalışmanda senin yardımınla böyle iptal etmiştim sorguyu. Bu versiyonda da işe yararmı?
  5. bu komut diğerine göre daha iyi oldu eline sağlık Beini (SATA HDD) ve BEINI (IDE HDD) olarak 2 title yaptım. sorunum çözüldü. Tekrar tekrar teşekkür ederim.
  6. öncelikle çözümün için teşekkür ederim. netbook umda sdb1 den sorunsuz çalıştırdım. Anladığım kadarıyla hdd ve partition sayısına göre usb hdd nin sürücü konumu değişiyor. bu yüzden tce klasörünü bulamıyor.ve komutla tce klasörünün bulunduğu usbhdd nin konumunu gösteriyoruz.(eğer yanılmıyorsam) sorum şu : biz bunu tek komut haline getirebilirmiyiz? yani usb hdd nin olduğu bölümü aratabilirmiyiz komutla? arayacak bulucak ve yükleyecek şeklinde ? teşekkür ederim.
  7. selamlar. bir süredir multi bootla uğraşıyorum. hep yapmak istediğim bişeydi. Blue_life arkadaşım ve diğer arkadaşlar bu konuda bana ışık tuttular. hepinize teşekkürler. şu ana kadar bana gerekli olan bütün programları USB diskime ekledim ve sorunsuz kullanıyorum. fakat sorun yaşadığım ve 3 gündür uğraştığım BEINI yi bir türlü USB multiboot a CD den çalıştığı gibi entegre edemedim. tinycore cekirdek sistem yüklenmesine rağmen tce klasöründeki uygulamaları başlatamıyorum yani cd den boot ettiğinde tce klasöründeki uygulamaları otomatik yüklemesine rağmen USB bootta malesef bunu başaramadım. bu konuda öncelikle blue_life ve diğer arkadaşlardan yardım istiyorum. herkese iyi çalışmalar. Yanıt, aşağıdaki linke eklenmiştir! [color="#0000FF"][u][b]http://www.tnctr.com/topic/100852-cddvd-hdd-ve-usb-icin-multiboot-hazyrlamak/page__view__findpost__p__1094493[/b][/u][/color]
×
×
  • Create New...