Jump to content

kral_fb_12

Üye
  • Posts

    115
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

643 profile views

kral_fb_12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. illa premiuma para vericez demi free de aç artık 1 haftayamı iner 2 mi allah bilir
  2. merhaba turbobit indirmelerimde hep hata oluyor başla upload varmı letit upoaded yada farklı bi site
  3. öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim :) şimdi merhaba ben masaüstü pcm den komşudan wireless ile internet çekicem kaliteli bi usb wireless cihazlardan alıp masaüstüne bağlıyıcam 2. bi masaüstü pc yi de bu ağa dahil etmek için illa bi usb wireless daha almam gerekirmi yoksa kullandığım pc deki ağı paylaşabilirmiyim çok masraf etmek istemiyorum ve 2 tane almaktansa 1 tana kaliteli ürün almak daha mantıklı acaba bu konuda bir bilgisi olan var mı ?   ayrıca güzel bi wireless cihazı tavsiye edebilicek olan varsa fena olmaz hani :) 150-200tl civarında bir şey almayı düşünüyorum.
  4. valla 1 sene önce 7 yıldır kullandığım aboneliği nakil ettirmiştim baktım aynı muhabbeti yaptılar bende iptal ettirdim şuanda hiç bir aboneliğim yok sıfırdan hat başvurusu yaptım yani de yorum yapan arkadaşlarda saolsun 1 sene felanbeklemişler baksana naneyi yedik galiba :)
  5. öncelikle merhaba konuyu yanlış yere açtıysam affola benim taşındığım yeni bina kimse telefon yada internet kullanmadığı için şebeke yokmuş türk telekoma başvurdum 2 aydır bekliyorum ama aradığımda da ofise gittiğimdede şikayet ettiğimdede dilekçe yazdığımdada yardımcı olunmuyor 2 aydır bekliyorum :) internetten biraz araştırdım ama bu durumda olan insan çok kimi 5 6 ay beklemiş hala yardımcı olnumamış felan acaba bu yeni hat olayını ben kendim parayla felan halledemezmiyim bu işler nasıl oluyor acaba bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  6. mafia 2 oyna aga dedektif leri ez geç gitsin :D
  7. peki dönüştürücü kaç tane takabiliriz nası bişi resmi ismi cismi varmı :D ?
  8. benim kasada fan takma yerleri 3 adet elimde sys fan 3 tane war ama anakartta 1 tane sys fan girişi var haliyle tek fan takabiliorum o tek girişe 3 ü nü takmanın bir yolu varmı kablo kesip birleştirme felan varsa renkler sıralama nasıl ?
  9. merhaba pardus kde ve gnome olayını bir türlü anlmadım netten baktığımda birsürü ıvır zıvır anlaşılmaz acıklamar mevcut windows kullanıcısı olarak bize göre hangisi daha iyi :D ?
  10. mesela kendi orjinal programlarının tamamını sildik oraya kendi yaptıgım programları attık otomatik mi kuruluor yoksa ayar felan gerek limi onu merak ediyordum
  11. merhaba driverpack solution 13 genel olarak driverpack solution içindeki katılımsız programları ekleme kaldırma işlemlerini nasıl düzenleriz yardımcı olabilecek biri si varmı acaba ?
  12. ne zaman dosya indirsem uploaded ten hep sorun cıkıyor ya kesiliyo ya tam inmiyor vb. elinde başka olan varsa upload edebilir mi ?
  13. letitbit turbobit yadnex mediafire her hangi birisine upload etme sansın yok mu :)
  14. aynen öyle bana göre en işe yarar teknoloji uzun şarz dır :D
  15. eğer şarz olayı doğruysa galaxy i bırakıp bunu kullanırım :D yemişim özelliğini akıllı telefon diolar şarzları 1 2 gün zar zor gidior en iyisi eski sistem :D
×
×
  • Create New...