Jump to content

maciii

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by maciii

  1. arkadaslar bende acer laptop. zamanın ısınma yuzunden cok cektirdi bana buzluk sogutup format atmayı denedim olmadı sonra buz dolabının içinde attım felan derken bayagı ugrastırdı en sonunda kendini yedi anakartını yaktı. servise gönderdim 14 günde geldi ama anakartı harddiski ekrankartını upgrade edip göndermişler 3 yıl oldu hala aynı laptobu kullanıorum garantiden geldi canavar gibi halada öyle. bu nedenle garanti acısından acerı cok begeniyorum ama malzeme kalitesi olarak asus dell toshibanın gerisinde eline aldıgında hissediosun zaten. saygılar
  2. hattımı tasıdım diye birtarafından 94 tl fatura uyduran turkcell. bu konuda beni msjla dahi haberdar etmeyip 318 tl parayı cepe atan ................... firmadır. kullanmamanızı öneririm şiddetle. ne kadar çok ilgi gösterirseniz okadar kazık atarlar işlerini böyle yürütüyorlar.
  3. arkadaslar w7 de iki pc arasında kablosuz ev agını kurduk sorunsuz dosya paylasıyoruz ama oyun oynamaya gelince pc ler birbirini görmüo bunu sebebi ne olabilir acaba veya baska bir yolu varmı bunun_?
  4. ya arkadaslar yokmu bi yardım edicek kimsee. 3 gün vermişti active için bugun son gunu
  5. slm arkadaslar. diger sayfaları dolastım ama göremedim benim sorunum hakkında bişeyy. dün windows 7 7068 sürmünü home premium olarak yükledim yanlız sistemi active edemiorum bende olan tum keyler ve sitedekileri denedim yine olmadı bu durumda ne yapabilirim. yardımlarınız için tskurler
  6. arkadaslar ben 7000 32 bit işlemini kurmustum pc ye. acaba bu sistemi upgrade etmek için en son sürümünü internetten nidirip yeniden kurmakmı gerekio yoksa sistem içinden upgarde yapılabiliomu_?
  7. arkadaslar ben mevcyt sistemi kaldırıp c ye kurdum windows 7 ı. D de herhangi bi iletim sistemi olmamasına ragmen görmüo onu nasıl getirebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim. 2. sorum ise; ben beta 7000 i kurdum. bundan sonra cıkan betaları yükleme için bunu kaldırıcam mı yoksa güncellemelerle zaten aradaki farkı telefi ediomu_?
×
×
  • Create New...