Jump to content

crazyTURK

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by crazyTURK

  1. eger parolanı bılmıyorsan pcyı yenıden baslatarak f5 tusuna basıp guvenlı kıpte acarak denetım masası kullanıcı hesapları bolumunden kaldırabılırsın.
  2. aynı hatayı bende de veriyor. gecenlerde yine yapmıştı, başka bi xp kurmaya calıştım, yarım kaldı. bu sefer yine tncxpyi kurdum normal olarak çalışmıştı. fakat dun akşam yine aynı şekilde kur dosyaları eksik. yeniden başlatın diye bi hata verdi. yine formatlamak zorunda kaldım pcyi, yanlız bu sefer c ye değilde e ye kurdum xpyi ve c deki dosyalarımı kurtardım. yanlız aynı hatayı niye yine veriyor, hem pc gayet normal olarak calışır durumdayken. bunu bilen birisi varsa cevaplayabilirmi acaba.
  3. ARkadaşlar benım sorunuma yardımcı olacak kımse yokmu ? neden boyle yapıyor? bılen bırısı yardım lutfen. Kac gundur beklıyorum bı cevap yuazan olmadı (
  4. Hocam yaklaşık 3 ay kadar once tncxpnın son surumunu tekrardan download ettim ve ıkı kere pcyı formatladım. yanlız son uc gunde aynı cd ile 4 kez format attım pcye ve aldığım hata aynı. sistem yuklemesı tam olmamış diyor. sistemi yeniden başlatıyorum aynı hata, çalışan son yapılandırma ayarlarıyla aç diyorum aynı hata, güvenli kipte açmaya çalışıyorum aynı hata. mecburen tekrar format atmak zorunda kalıyorum. Format atsamda en fazla bırgun içinde pc kapandıktan sonra ve aradan zaman gectıkten sonra aynı hatayı verıyor. bır saat once pcyı actıgımda yıne aynı hatayı verdı ve yıne formatlamak zorunda kaldım. ama daha formatın uzerınden 15 saat bıle gecmedı. Gece pcyı kaparken hıc bı sorunumda yoktu. Bu arada dun attıgım son formattan sonra ne yaptıysam msnide kuramadım pcye. diğer programları kurarken hıc bı hata almadım sadece msnı kuruyorum ve msnmsngr.exe bulunamadı dıyor. tncxp cd2 dekı programların ıcınden msni kurup guncelleme yaptıgım halde aynı hatayı verıyor. acaba tncxp cdsimi bozuldu. (Ama format aşamasında herhangı bır sorunla karşılaşmıyorum.) şu anda tncvistayı kurdum onu kullanıyorum. Sistem özelliklerim düşük olduğu içinde vista bende kasıyor ve o yuzden kullanmayı sevmiyorum. neredeyse çıktığı gunden beri tncxpyi kullanıyorum bi sorun çıkmıyordu.
×
×
  • Create New...