Jump to content

vblackbird

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vblackbird

  1. Merhaba, Elimde 2001 yılından beri kullandığım ancak Vista Driver'ları yayınlanmamış Creative Sound Blaster 5.1 Live! Digital Entertainment (SE) Ses Kartı var... Acaba Vista Driver'larını bulmak mümkün müdür?
  2. Daha evvel de sorulmuş ancak cevabı göremedim. Standart bir kurulum için tek CD yeterli. Sanıyorum çok sayıda program entegre edildiğinden 2 CD oluyor. Tek bir DVD'ye toplanması güzel olur. Bu 2 CD'yi tek bir DVD'de toplamak mümkün müdür?
  3. Bu saygısızlık niye anlamadım ama iade ediyorum. "Güncellemeler elbette yapıldı" gibi bir cevap yeterliydi. Yapanın ellerine sağlık. Teşekkür ederim. Not: "Vahiy" kelimesi esprilerde kullanılmaz. Allah'ın bildirimleri ile dalga geçilmez. Öğrenemediniz mi bu güne dek!
  4. 1. Sayfadaki konu 2006'da açılmış. O günden bugüne güncellenerek mi geldi acaba?
  5. Çok güzel yazmışsınız. Şu anda tam olarak merak ettiğim şey bu işte. Ben Nlite ile kendi XP SP2'li Windows'uma sadece Raid ve SP3 'ü kurarak bir CD hazırladım. Ama içine Winrar,Office vs vs yazılımlar eklemeyi bilemedim... Addon hazır paket anladığım kadarıyla. Addon'ları oluşturma başta anlatılmış. Ama şu söz vermediğiniz şeyi yaptınız mı? Bir de addon olması için dosya uzantısı *.msi 'mı olmak zorunda...Yani *.exe dosyasını direk ekleyemiyor muyum?
×
×
  • Create New...