Jump to content

cranky

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • T Ü R K İ Y E

Recent Profile Visitors

476 profile views

cranky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Sayın forjest sisteminizi kurdum. Herşey çok güzel öncellikle teşekkür ediyorum. Soran arkadaşlar olmuş aktivasyonda sorun yok. [spoiler] Benim problemim sistemle mi ilgili bilmiyorum ama şu sorunu yaşıyorum.   Resim eklemeyi beceremediğim için   http://blog.dephuedatadesign.com/wp-content/uploads/2011/06/wu-error.gif   Windowsun sitesindede sorun güvenlik duvarıyla ilgili diyor.   http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/windows-update-error-80072ee2#1TC=windows-7   Başka bir sitede çözüm önerileri sunulmuş   http://www.itexperience.net/2010/03/09/all-solutions-for-windows-update-error-80072ee2/       acaba sorun "Windows Defender + UAC Hesap denetimi Manuel ayarda bırakıldı İsteğe bağlı açılabilir" den mi kaynaklanıyor olabilir mi?   Amacım sistemi kötülemek değil sorunun kaynağını bulmaktır. İlginize şimdiden teşekkür ediyorum.[/spoiler]   Edit: Sorun Windows Update serverlarının yoğunluğundan kaynaklanıyormuş. Sistem şahane çalışıyor. Emeğinize sağlık.            
  2. Yedek hakkında bilmediğim bir şey var.Yardımcı olursanız sevinirim. Windows 8'i Skype ile etkinleştirdim.C:Windows/system32/spp/store dosyasını yedek alınırken etkinleştirmede kullanılan keyi bilmek gerekiyor mu? Ben bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum. Bilmek gerekiyorsa nasıl öğrenebilirim?
  3. [quote name='@RTHuR' date='29 May 2012 - 09:47 ' timestamp='1338284878' post='1206238'] Merhaba arkadasım linki başkabir upload sitesine upload edemesmisiniz misal mediafire ye turbobit gibi siteler vedahası indirttime zorlugu yasatıyor mediafire upload edersen sevinirim. [/quote] http://www.mediafire.com/?mdbfmszuzl2n5dm
  4. Arkadaşım photoshopu kurduktan sonra photoshop açmadan patchi yaptıysan amtlib.dll.BAK oluşur. bendeki amtlib.dll upload ettim http://turbobit.net/yfqzisi559bc.html
  5. [quote name='TornadoEffect' date='04 May 2012 - 16:52 ' timestamp='1336150341' post='1196455'] Extended Kurulum Türkçe kurunca oluyor.Dile göre farklı kurulum olayını setuba koymuşlar.İngilizce kurulum olunca Essentials kurulum oluyor. [/quote] Bende de İngilizce kurunca aynı sorun oluyordu.Ama birkaç araştırmadan sonra sorunu çözdüm.Şu an İnglizce ve Extended olarak kullanıyorum. Patchi uygulayıp sonuç alamadıysanız; 1-) C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS6 ve C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS6 (64 Bit) dizinlerindeki amtlib.dll silin. Yine aynı dizindeki amtlib.dll.BAK dosyalarının ismini amtlib.dll olarak değiştirin. 2-)Photoshop başlatın ve trial sözleşmeyi kabul edin. 3-) Photoshop kapatın ve patchi tekrar uygulayın. Not: Patchi C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS6 veya C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS6 (64 Bit) dizinlerinden birine kopyalayıp çalıştırdım. Sonuç: Adobe Photoshop CS6 Extended kullanıma hazır.Herkese kolay gelsin.
×
×
  • Create New...