Jump to content

os1993

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by os1993

  1. güvenlik merkezini sen mi devre dýþý býraktýn? system tray'de "sistem sorunlarýný çöz: 1 ileti: windows güvenlik merkezi hizmetini aç" çýkýyor. aça basýyorum "windows güvenlik merkezi hizmeti baþlatýlamýyor" uyarýsý veriyor.
  2. bilgisayarý yeniden baþlattým etkinleþtirmiþ "her zaman korsan windows yazýlýmý isteyin" çok güldürdü beni ahaha eline saðlýk dostum.
  3. ben kurdum gayet güzel, çok beðendim. yavaþ da çalýþmýyor ayrýca. yalnýz bi sorunum var, etkinleþmedi bilgisayar."3: $OEM$ Driver Activation her bilgisayarda çalýþacaðýna dair bir garanti yoktur! Mesela benim masaüstü bilgisayarýmda çalýþmadý ama diðer kurduðum bilgisayarlarda çalýþtý." demiþsin ya, seninki çalýþmayýnca hangi etkinleþtirme aracýný kullandýn/yükledin?
  4. arkadaşım mesela sen mp3-video gibi dosyaları sıkıştırmak istersen çok düşük bi fark görürsün yani 100mb'lik bi videoyu sıkıştırdığında %1-%2 civarı küçülür en fazla ama 100mb'lık bi word (.doc) dosyasını sıkıştırdığında %99 oranında sıkıştırma yapabilirsin. yani dosyaya bağlı. eğer bi oyun gibi birşeyse bu sıkıştırdığın, mesela 3gb ise 2,5 falan olucaktır. o senin dediğin riplemek. çok çok yüksek sıkıştırma oranı sağlar ama çok çok geç paketleyip-paketten çıkartırsın.
  5. Arkadaşlar Autoit v3'ü websitesinden indirince Alt+F6 fonksiyonu çalışmıyordu.Daha sonra blackman12'nin yapmış olduğu katılımsız AutoIt'i indirdim ve sorunsuz bir şekilde script oluşturabiliyorum.Bu sorun yüzünden bazı kişilerin uyarıları üzerine format bile atmıştım ve sonuç değişmemişti.Çok teşekkürler blackman12
×
×
  • Create New...