Jump to content

Huntterr

Yeni Üye
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Huntterr

  1. Arkadaşım bence mükemmel bir paylaşım.Emeğine sağlık.Senin ve senin gibiler sayesinde elimzde güzel proğramlar oluyor ve rahatlıkla kullanabiliyoruz.Ne güzel ki siizngibiler var ülkemizde.Paylaşım her zaman güzeldir ve güzel olan başka bir şeyde bu güzellikleri üşenmeden bizler için veren sizlersiniz.Teşekkür ederim arkadaşım ve başarılarının devamını dileirm.Gerçi Daha indirmedim ama bir arkadaşım indirmiş gördüm ondan alacağım (int kotalıda).
  2. Öncelikle böyle güzel bir paylaşım sitesinde emek ve zaman harcayarak bizlere yardımcı olan tüm arkadaşlara şahsım adına teşekkür ediyorum.Sizlerin sayesinde epey katılımsız proğramım oldu saolun.Şimdi katılımsız proğram hazırlayan ve elleri dert görmeyecek olan arkadaşlardan Ulead VideoStudio katılımsız varsa yada yaparlarsa yayınlarlar ise sevinirim.turizm beldemi 4 yıldır tanıtıyorum ve belgeselleri move makerde hazırlamak zorunda kalıyorum.oda çok kısıtlı.bu proğramın epey geniş içerikli olduğunu öğrendim.cracklisinide bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.video ve belgesel hazırlayacağım.mümkün ise eğer son sürümler olsun.eskileride olsa olur.şimdiden elleriniz dert görmesin.Forumda varmıydı bulamadım.saygılarımla...
  3. 1)Aşk Doktoru&Komşu Kızı 2)Matrix 3)Apocalypto - Kıyamet (2006) ( Mel Gibson'un çektiği yerli kabilelerle ilgili bir film.Çok güzel kesinlikle tavsiye ederim) Tabi film izlemeyi çok seven biri için 3'e indirgemek çok zor ama ilk aklıma gelenleri yazdım.konuyu açan arkadaşıma önerim :"Mesela beğendiğiniz 20 film diye açsaydınız,hiç olmaz ise bizde beğenilen filmleere bakar indiri izlerdik.Yinede güzel bir konu.Şuda varki ben filmlere hep vermek istediği mesaja göre bakarım.Yani sadece izlemek için deil.Çünkü çok şey öğretiyolar.
×
×
  • Create New...