Jump to content

goodlls

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

444 profile views

goodlls's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bende ses kartı yok sedece tv kartı var . ve bu tv kartı varsa nasıl biostan kapatcem
  2. off ya tnc-xp yi kurarken bendede bu sorun çıkıyo http://img207.imageshack.us/my.php?image=bild009yc9.jpg ama bu mavi ekrandan önce windows dosyalarını yüklerken xxxx dosyası kopyalanamadı yeniden denemek için enter a bas atlamak için esc ye bas diyor bende bunları deniyom ve bir sure sonra mavi ekran çıkıyor bunları da soylemesen olmaz diyer xp yi kurarkende aynı sorunlar çıkıyo( sevis pack1-2) 2 sinide denedim hep aynı sorun. yardım pls.
  3. 6 partı da indirdim ve birlastirdim 1. partla 4. part yanliş indi . onları tekrar indirdim. millet indirmeyi nası beceremiyo anlamadım hem indirdiyim partlarda şifrede yoktu. yapacakları teksey bozuk partları tekrar indirmek. bende bi türlü cd ye yazdıramadım. halahalaa nerdesorun yaww cd-rw den olabilirmi bilmiyom ama masaj larda okumustum. busefer de tek link ten indircem bakam aynı sorun olcekmi? işallah tek linkten indirdimde olurda bu çileden kurtulurum yine olmassa baska pc de denicem yine olmassa ilk önce pcleli sonra kendimi 10. kattan asagı atrcem. aksam show tv ana haber bülteninde tncxp yi kuramayan genç ilkönce pc leri sonrakendini 10. kattan attidiye haberlerecikcem işin sakasi biyada ben bu olya fena taktım o tnc-xp yi pcye kurcem neolursaolsun o xp bilgisayara kurulacak okadar.
  4. iyigünler benim sorum şu . partların hepsini bir klasöre çıkarttım ve cd ye yazdırdım. cdyi çalistırdımda ekranda bugörüntü olmalı. ama bu görüntü gelmiyor. acaba bir yerdemi yanlışlık yaptım bensize birde cd nin indeki dosyalarıda gistereyim ne olur neolmaz Trendmark-->Aktif link Kullanmak yasaktır.İletinizi düzenleyiniz aksi takdirde çöpe taşınacaktır.
  5. nihayet indirmeyi tamamlayabildim sukürler olsun. partlarda bir kac sorun vardı onlrıda halletim cd yede yazdırdım yani enzor aşamayı tamamladım. soracağım soru ise cd cdroma taktığımda rsimdeki görüntu gelmiyor bi türlü anlayamadım bir yerde hata mı yaptım yoksa cevaplarsanız sevinirim
  6. gercekten çok guzel olmuş indirmeye basladım bile tncxp ile de f ormat ceke bilirmiyiz acaba ?
×
×
  • Create New...