Jump to content

irresali

Üye
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

338 profile views

irresali's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 289 gün oldu kara listeye eklendi bu eski konu galiba
  2. 64 bitte de çalışıyor mu yani lisanslama oluyor mu?
  3. Bu programı ben mi kullanamadım bilemiyorum ama indirmek istediğim dosyanın adını mesela alt çizgisini yok edip öyle indiriyordu dolayısıyla da rardan ismi farklı olduğu için bozuk çıkıyordu.Bunun bir çözümü varsa söyler misiniz?
  4. Bu arkadaşların yazdıklarının hepsi başıma geldi.Sakın kurmayın diyemem ama ateşle oynamak isteyen varsa buyursun kursun.İllallah yahu...
  5. Deneyeceğim hocam inş. bu sefer olur.
  6. ! TNCXPSP3.exe şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?) hatası veriyor hocam 5 kez indrdim çıkardım %97 de bu hata mesajı geliyor.Ne yapabilirim anlayamadım.Hangi partta olduğunu anlasam yine indirecem ama bilemiyorum hep 7. partı indirdim.
  7. Arkadaşlar modifiye bir xp professional ile format attım ancak anakart driveri olmadığı için de lan ethernet çalışmamaktadır.Bunun için sizden ricam Intel in D915 GVWB model anakart driverını buraya eklemenizdir.Şimdiden tşk ederim.
  8. @sk8er_boi hocam freshxp ve perfectxpde ethernet-lan driverları eski diye silindiği için ikisini de bir kaç kez kurduktan sonra kaldırdım, nete bağlanamadım.TNCXPSP3'te ethernet driverları hala yerinde mi yoksa siz de mi sildiniz?Orjinal xp de tanıyordu çünki; ya da ben sorunumu nasıl halledebilirim @sk8er_boi hocam? Cevabın için şimdiden tşk.
×
×
  • Create New...