Jump to content

hoca953

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hoca953

  1. crassedure üstadım: Makinam ,AMD Ryzen 7 5700X , 32GB DDR4 Ram.   ayrıca 4 adet ssd var. bu Forumda yayınlanan "KMPE" isolarının bazılarını usb'den çalıştırırken açılışta makina kilitlenip kalıyor. Sorum şu "c sürücüsü haricindeki bir diske vbox yükleyip oradan çalıştıracağım "KMPE" ile  "C" sürücüsünün yedeğini alabilirmiyim? Ayrıca Tanıtım videolarında kullandığınız " VirtualMachine Usb Boot1.72 x64" Programını çalıştıramayı beceremedim.Bu programı nasıl çalıştırabileceğimiz hakında da açıklaytıcı ve öğretici bir tanıtım videosu lütfedip hazırlar mısınız?. 70 Yaşındaki Dededen şimdiden Teşekkürler.

  2. köylü, 29.01.2022 - 09:26 yazdı:

    Sistemde ofis çalıştıracak alt yapı yok olsaydı degerlendırırdim isteginizi konularda makul ve çalışabilir program isteklerini hep degerlendirmişimdir

    Teşekkürler

  3. Sayın @Köylü USTA "patch exe" içerisine office 2010 veya free office ekleyebilirseniz; çok müteşekkir kalacağız. 

    ocd hastası bu ihtiyarı kırmayın lütfen

  4. Normalde Windows go to  destekleyen disklere kurulumu windows 8 enterprise üzerinden daha kolay ama yaptığın yöntem ile desteklemediği halde yeterli boyuttaki bir flash diske kurulabildiği görülüyor.

     

    Bir soru soracağım: Biz bu anlatılanlardan yola çıkarak 16 gb bir flash disk hazırladık ilk açılışını yaptık sistem kullanılabilir hale geldikten sonra! bunu klonlayabilirmiyiz, klonlayarak çoğalttığımızda klonlanan flash diskler çalışır mı?

    Hiç denemedim. Yedek belleğim olsa denerdim. Bilemiyorum.  :(

×
×
  • Create New...