Jump to content

Mx@Raid

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mx@Raid

  1. arkadaşlar; [Data] başlığı altındaki satırı AutomaticUpdates="Yes" [GuiUnattended] başlığı altındaki satırı OemSkipWelcome=1 çıkararak sorun halloldu.
  2. merhaba arkadaşlar. katılımsız kurulumla ilgili bir sorunum . İşletim sistemini kurarken çok fazla programa ihtiyaç duymadan kurulum yapmayı tercih edenlerdenim. Diğer taraftan işletim sisteminin bütün güncellemelerini de entegre ettim nlite ile. mesele şı ki güncellemeleri ve benim için ilk öncelikli olan java, winamp, winrar, msn son versiyonunu entegre ettikten sonra winnt.sif dosyasına bazı uyarlamalar yaptım. Ancak oturum açılırken verdiğimn isimle değil Adminle açıyor; örneğin windows seslerini kapatıyorum, tekrar bilgisayarı açtığımda sesler yine açık, kullanıcı adı giriyorum yine de adminle açıyor aşağıda dosya içeriğini yazıyorum yardım ve önerilerinizi bekliyorum. ;SetupMgrTag [Data] AutomaticUpdates="Yes" AutoPartition=0 MsDosInitiated="0" UnattendedInstall="Yes" [unattended] UnattendedMode=FullUnattended UnattendSwitch="yes" OemPreinstall=No OemSkipEula=Yes FileSystem=* WaitForReboot="No" NoWaitAfterTextMode=1 NoWaitAfterGUIMode=1 [GuiUnattended] AdminPassword=* EncryptedAdminPassword=No AutoLogon=Yes AutoLogonCount=1 OEMSkipRegional=1 OemSkipWelcome=1 TimeZone=130 [userData] ProductKey=AAAAA-BBBBB-CCCCC-DDDDD-EEEEE [Display] BitsPerPel=32 Xresolution=1152 Yresolution=864 Vrefresh=75 AutoConfirm=1 [TapiLocation] CountryCode=90 Dialing=Tone AreaCode=346 [RegionalSettings] LanguageGroup=6 SystemLocale=0000041f UserLocale=0000041f InputLocale=041f:0000041f [identification] JoinWorkgroup=WORKGROUP [Networking] InstallDefaultComponents=Yes [Components] msmsgs=off msnexplr=off minesweeper=off pinball=off zonegames=off Winnt.sif dosyamın içeriği bu arkadaşlar. UserData başlığında kullanıcı adı ve bilgisayar adını yazmıyorum çünkü yeniden kurduğumda bana sorarak devam etsin diye yalnız yine de adminle açılıyor. fikir ve önerilenizi bekliyorum.
  3. sevgili arkadaşlar ne ala hoş da; şunu belirtmek lazım galiba bütün bunları xp işletim sitemi ortamında entegre etmek sözkonusu olabilir ki bunu henüz denemedim. Vistada olmuyor. ...\srvc..\livemessenger.exe dosyası bulunamıyor yada buna benzer hata veriyor ve işlem durduruluyor. bu noktada da bir açıklık getirilmesi gerekiyor. Saygılarımla.
×
×
  • Create New...