Jump to content

serkannoox

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by serkannoox

  1. http://rapidshare.com/files/427662602/imacros.rar işini görür bu. bütün sistemi bununla yaptım sitelere kullanıcı girişlerim internet bankacılığı girişlerim. alışveriş sitelerim e devlet, modem... kısacası herşeye tek tıkla erşiyorum. zamandan çok büyük tasarruf.. herkese tavsiye ederim. kullanımı hakkında yardım da edebilirim.
  2. Pardusu yukarıda saydığınız sebeplerden ötürü 2009 yılında 1 kez denedim bu deneyimin sadece 2-3 saat sürdü. Emperyalizm vs milliyetçilik konularında oldukça hassas bir insan olmama rağmen kullanamadım. pardus olmamış be abi. Pardusu kullanınca xpnin nekadar efsane bir işletim sistemi olduğunu kendimce birkez daha kanıtladım. open office gibi bir iki programla olmaz bu iş. pardusu kurunca a dan z ye herşey problem oluyor. ne bir oyun kurabiliyorsunuz ne de birşey.. Bu büyük proje için çalışanları takdir ediyorum. kullanamadığım için çok üzgünüm..
  3. 1 Tnc xp yi hirens boot cd den image ını alırken hata veriyor normal xp de aynı sorun yaşanmıyor neden? 2 Tnc xp ye driverlerimi kuruyorum. en son tv kartından sonra normal programları kuratrken bi daha açılmıyor. güvenli modda açılıyor fakat normal modda açılmıyor. Başlangıç programlarını güvenli moddayken durdurdum yine de açılmıyor baştaki siyah ekrandaki ilerlemeyi geçemiyor neden?
  4. Arkadaşlar tnc xpyi driver ları vs yükleyip norton ghostla yedeğini aldım. geri yükleme yaparken hata veriyor Normal Xp de bu hatayı vermiyor. Tekrar tekrar denedim olmuyor hep hata veriyor. neden?? dosya bozuk değil dosya botu 5GB. 2. sorum windows açılıyor yazısı geldikten sonra gerisi gelmiyor güvenli modda başlıyor ama normal başlatta gelmiyor. yani windows açılmıyor. acil yardım lütfen
×
×
  • Create New...