Jump to content

roach_16

Üye
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by roach_16

  1. Atam senin bıraktığın bu vatanı elimden geldiğince koruyacağıma ve bu vatana layık bir şekilde insan olacağıma söz veriyorum. Senin arkanda bıraktığın bu şanlı tarih ve dünyanın en güzel vatanı için sana SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.

    Rahat uyu ATAM!

    Seni asla unutmayacağım...

  2. Windows 98 CD'si ile yada bir kaç program var bu iş için. Araştırma yapıp bulim sana nasıl yapılacağı hakkında bilgi vereceğim.

    Bu programlarda işini görür.

    Partitions Magic, Hirens Boot

    Burda resimli anlatım var Windows 98 CD'si ile;

    Forumda anlatım yapılmış bu konuyu iyi incele içinde gerekli bilgiler var.

  3. Gardaşım kimse öneri sunmuyorki

    (şunu koyun, şunu değiştirin, şurası şöyle-böyle)

    :S

    Düzenlemeleri yapabilecek ve araştırma yapabilecek arakdaşlar arasında paylaşılıp çalışma, en küşük ayrıntısına kadar incelenip, düzenlemeler yapılabilir. Bir ekip oluşturulmalı bence. :(

  4. Çok hazırcısınız. Çok biliyorsanız kendiniz yaparsınız. Bende @morning arkadaşımıza katılıyorum, @pc_insect'in çalışmasındaki kopyalama avileri çok güzel. İlla istemezseniz forumda nasıl değişireceğinizi, düzenleyeceğinizi falan filan herşey mevcut, kendiniz bir paket hazırlayın eksiksiz foruma verin bizde onu kullanalım.

  5. Yok hocam aradığım şey verdiğin liklerde yok. Forumu zaten çok araştırdım bulamadım. Sp3 paketini istiyorum. Hazır kurulu işletim sistemine tek seferde kurmak istiyorum. Malum kullancılara kurulum işlemlerini anlatmak zor oluyor. :lol:

    Ben bir üye yapmıştı diye hatırlıyorum sanki.

    Morning arkadaşımızın açtığı konuda nasıl yapılacağını anlatıyor. Orjinal SP3 paketi içinde olan sistem varsa Micrasoft'tan onun üzerinde oynama yaparak oluşturabilirsiniz. Çok vaktinizi almaz. Eğer bulursam linklerini gönderirim size.

    Msdn Orjinal Microsoft Xp Pro Sp3

    Morning arkadaşımızın yaptığı @Temiz XP çalışmasınıda indirebilirsiniz. Yarı katılımsızdır sadece ad kısımlarını gireceksiniz.

  6. Efe'ye katılıyorum arkadaşlar ne kadar üşengeçsiniz lütfen soru sormadan önce araştırma yapın bu kadar çok zormudur yani...

    Sonuçta bu paylaşımları yapanlarda bu konuları önce araştırıp ögreniyor ve yapıyor. Sizlerin böle sorular sorup istemeniz bizleri hem üzüyor emekler boşuna gidiyor diye hemde kızıyoruz...

  7. Güzel bir röpörtaj olmuş. Adminimiz hakkında bir çok merak ettigim bilgiye ulaştım teşşekkürler Efe ve sk8er_boi :clapping:

    Bir şeyi daha merak ediyorum acaba sk8er_boi'nin resmini ve gerçek adı da paylaşılsa herşey tamamdır. Tabi sk8er_boi adminimizde uygun görürse. :)

  8. Dll dosyaları üzerinden çalışman bana göre daha saglıklı geldi. Yaptıgın çalışmayı paylaşmanı bekliyorum mesele kendimizin yapması deil senin güzel yapman :clapping:

×
×
  • Create New...