Jump to content

kalitepaylas

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About kalitepaylas

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

245 profile views

kalitepaylas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Video Bölme / Birleştirme ... Küçük fakat marifeti büyük yazılımlar.. http://sharebase.to/files/wxzav1rR2j.html http://sharebase.to/files/gMFwr3WfET.html Akozdem!R --> Yeni konu açmadan önce arama yapmalısınız.
  2. BsPlayer ile ben de çok uğraştım. Forumdan indirdiklerim de AutoIt ile serial girişi yapmışlar. Bunu uzun uğraşlar sonunda katılımsız yaptım. http://sharebase.to/files/vRexC9szQ7.html Sanal makinada denedim güzel çalışıyor. Codec sırasında hatalar olabiliyor. Addona da siz dönüştürürsünüz. Deneyenler yorumlarını eklesinler...
  3. Repackager katılımsız kurulum için ideal programlar biri. Hazırladığım programlar gayet başarılı.. Fakat Sağ tuş menüsüne ekleme yapan programlar, shell özelliği olanlar, problem çıkartıyor. Registry kayıtlarını ekleyemiyor. Deneyenler olumlu sonuç alanlar yazabilirse memnun olurum. Problem çıkartan proğramlar: True Launch Bar, Du Meter, AcdSee, Winamp vs. Sitede mevcut programları bulabiliyorum. düzgün de çalışıyor. Marifet ben kendim hazırlayayım..
×
×
  • Create New...