Jump to content

crazy42

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About crazy42

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

crazy42's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. http://www.tnctr.com/topic/3421-acronis-true-image-2015-180-build-6525/page-38#entry1504194 köylü paylaşımı bugün yaparmısın universal boot cd paylaşımını teşekkürler
  2. dün akşam gigabyte ana kartlı p4 2.4 ve 2.6 makineye kurdum kurulum sırasında 2 makinedede I386 asms.error hatasını aldım makine kendini reset attığında orjinal xp pro2 cdsini cd sürücüye yerleştirdim ve kurulum eski yerinden başladığında 1 2 dakika sonra cdyi çıkarıp tekrar tncxp 1.cdyi taktık kurulumu tamamladı lakin 2 makinedede 2.cd yi takınız diye bir uyarı gelmedi direk windowsu açtı. ondon sonra windows ortamında kurulumu tamamladım şimdi iki makineninde cd sürücüsü LG iidi yukardaki LG veya ASUS cd sürücü kullanılması çözüm olacaktır yazısı bence çözüm değil. çünkü dediğim gibi iki makinenin sürücüsüde lg idi. eksik dosya varmı yokmu die tam olarak chek işlemi yapmadım. ama bu cd değiştirme olayından dolayı bir sorun çıkartırmı tam olarak onu sormak istiyorum. birde bu hatayı veren bir çok arkadaş çıkmış ama net bir cevap veren olmamış. 2 konu va r ve 2 konuyuda sonuna kadar okudum. lütfen bu işin çözümünü bilen bir arkadaşımız bizimle paylaşsın. sağlıcakla kalın.
  3. hakkaten güzel ve başarılı bir çalışma olmuş emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyor 1.cd nin linklerinin (rapid ve alternatif link ) aktif olmasını dört gözle bekliyorum.
×
×
  • Create New...