Jump to content

onurmert06

Üye
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Konya

Recent Profile Visitors

438 profile views

onurmert06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Programla mı düzelticem yoksa Windowsun Hata Denetimi [C:(sağ tık)\araçlar\hata denetimi] işimi görürmü?
  2. Millet birşey sorcam benim laptopun harddisk 250 GB de 218 görünüyor bunu ben 100 60 40 18 gibi ayırmak istiyorum fakat yapamadım partitiın magicde 105 diye bir hata verdi diğerlerinde de BAD SECTOR gibi birşey yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  3. İşte böyle konuş canımı ye ama adam senin şifreni de burdan alır kullanır birşey yapamazsın ki.Ayrıca dosya 5.defa indirdim olmadı winrar 3.70 sürümünden 3.80 e çıkartınca düzeldi şifreyi kabul etti suç sende değilmiş boş yere günahını aldım .Bir de orda hemen sorgulamaya geçiyorsun demişssin sen başkasının böyle bir arşivinde bir parola dışında hepsinin aynı olduğunu görsen şüphelenmez misin (Ç)alıntı mı acaba diye?
  4. Senle laf dalaşına girmek istemiyorum.Yanlızca sordum başka yere upload edebilir misin diye.Şifre koyup koymamak senin bileceğin iş doğrudur ama açtığın konuyu bir takip et amatör internet kullanıcısı olsam düzgün mesajlar yazmam heralde.Aynı dosyayı 3 kez indirdim üçünde de şifre yanlış çıktıysa bu benim sorunum mu senin sorunun mu bilemem.Bir de niye o dosyanın şifresi diğerlerinden değişik hepsine SupperDupper demişsin bir ona splendid demişsin alıntı yapmadığını nerden bilebilirim ki ben burada sen komik duruma düşüyorsun .Sütten çıkmış akkaşık da değilim benimde hatalarım var. Bir konu açmışsın hata alanlara da yardım etmelisin niye herkes eşit faydalanmasın ki Lütfen artık düzgün cevap ver bir istek yaptık istediğimizi yapmayacaksan düzgün cevaplar ver bu kadar aşşağılayıcı mesaj yazmana gerek yok
  5. Arkadaşım eline sağlık fakat ilk oyunun (Moster Mash) rar şifresini winrar kabul etmiyor SupperDupper de denedim olmadı kopyala/yapıştır yaptım olmadı elle yazdım olmadı bunun şifresini doğru yazdığına emin misin eminsen başka biryere şifresiz upload edermisin? (Niye şifre koyarsınız anlamam adam zaten alacaksa alır şifreye ne gerek var linkleri bitek üyeler görebiliyor bu oyunlar başkasitelerdede var zaten :S)
  6. Keyloggerın ne olduğunu biliyorum sağol ama bu microsoftun mu demek istemiştim
  7. Eline sağlık fakat birşey sormak istiyorum bu keylogger her pcde mi var yani ben microsoftun xp üzerinde keylogger tuttuğunu duymuştum fakat bu farlı birşey sanırım
×
×
  • Create New...