Jump to content

by-system

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

344 profile views

by-system's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Böyle bir paylasım için gercekten tesekkuyr ederım ayrıca bunu www.mediafire.com'dan paylasıp bizi paridshare ile ugrastırmadıgın için teşekkurler....
  2. Blue_Life Bide bana Text boot menü de yardım cı olursan seviniirim bunada bi el at..) Video mideo birseyler yaparmısın??
  3. bu sadece ilk menü şimdilik bunu hazırladım Blue_life paylasımı sayesinde birden fazla Xp koyma gibi sansıda yakaladım hazır bunu yakalamısken kendıme özel bi Calısma yapım PERFECT,CONAX,GEREKLİ XP,ORJINAL XP.DARK EDITION vs. bunlarıda içerecek tekrar tekrar Blue_life Teşekkurler
  4. Menü ekranı lettoplarda gelmıyor ne kadar boot edilmesini beklersem bekleyim hiç biyanıt alamıyorum tabi bu leptoplarda oluyor...
  5. Şimdi Aero Studio Tam anlamıyla çözüldü sayılır ama Bu aero Studio leptoplarda İşe yaramıyor Dark Edition da oldugu gibi Calısmalarımıza TEXT Boot Menü Nasıl eklicegiz Leptoplardada işe yaraması için...??
  6. 1) ilk olrak XP mizi bir klasöre atalım 2) Ardından IMAGES adında bi klasör olusturalım XP klasör içinde 3) Hazır olan .İma uzantılı dosyalarımızı IMAGES klasörünün içine atalım 4) Menü için resim hazırlayalım Photoshop Vs. kullnabilirsiniz.. HAZIR MENÜ 1) Acılısdaki ilk sayfa VE diger geçiş sayfaları KODLAR(Komut) Dis'ten Başlat=chainloader (hd0,0)+1 Setup Kur Menüye Geçiş =airmenu (cd)/airboot/submenu.gz Not:(submenu yerine siz kendinizde isim veebilirsiniz..) Önyükleme Fonksiyonlalrı'a Geçiş=airmenu (cd)/airboot/boot.gz XP Kur Başlatma = bcdw (cd)/i386/setupldr.bin Ghost,Hiren,BootFix,Win98 Vs.Başlatma =bcdw (cd)/images/ghost.ima =bcdw (cd)/images/hiren.ima =bcdw (cd)/images/bootfix.ima =bcdw (cd)/images/win98.ima (bunlar örnek)
  7. bence aero studio nun çincesi cok farklı daha olumlu sonuclar veriyor...Denemekte fayda var..
  8. TOYGAR chainloader (hd0,0)+1 bu kod hata veriyor... dogru oldugundan bende eminim ama neden bi fikrin varmı
  9. ben yaptım yaptım da resmin boyutu biraz fazla oldu pekı burada hazırladıgımız BDBD.bmp Resimin boyutu ne olmalı...??
  10. bakın ben herseyi yaptım gayet yolunda gitti AMA ben bunu nasıl CD ye XP ile beraber yazdıracagımı bilmiyorum videolar cok iyi Easyboot,aero studio.bunların videoların da bütün ayrıntıları veriyolar aero studio videosun da bunu nasıl XPCD içine yazdıracagımızı yapmamış yada ben anlamıyorum yani bu konuda bana biraz yardım edersenız sevinirim.....Sadece nasıl XPCD içine atılıyor Nasıl ne Şekilde CD-DVD ye yazılıyor..bunun resimleri veya videosu benim cok iişime yarayabilir....TŞK..
×
×
  • Create New...