Jump to content

Srhtcln

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Srhtcln

  1. Arkadaşlar bandicam ın keymakerını açmama izin vermiyor norton antivirüs, kapama imkanım da yok malesef, Kullanan bir arkadaş bana bir serial yazabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.
  2. Aynen bende kullanmaya başladım boş vakitlerinde çöz puan topla, sonra senin için çözsünler. Tuttum bunu
  3. Başka bir forumdan bir üyeye satılmıştır. Başlık kilitlenebilir..
  4. Selamlar, Arkadaşlar acil nakit sıkışıklığından SONY PSP 3004 SLIM&LITE oyun konsolumu satıyorum. Öncelikle belirtmeliyim ki cihazım tertemizdir. Bir çizik bulamazsınız. Zaten istanbuldan elden alacak arkadaşlarla buluştuğumda kendileri de göreceklerdir psp'min temizliğini. Özelliklerini sayacak olursam; -PSP'nin sürümü 5.03 GEN-C Full olup her türlü oyunu sorunsuz oynatmaktadır.(Uzun zamandır ben gerek görmedim makinamı sürüm güncellemeye götürmedim. İsteyen arkadaşlar 5 lira karşılığında çoğu yerde en güncel sürüme yükseltebilirler) -Orjinal Sony 8Gb hafıza kartı içinde verilecektir. -İçinde şuan da 10 tane oyun ve bayağı video klip vardır. Alacak kişi isteğine göre şekillendirebilir -Kesinlikle Ekranda Ölü Piksel yoktur -Cihazım Kesinlikle Servise Gitmemiştir Taş Gibi Cihazdır. -Şarj Cihazı yanında verilecektir. -Ekstra olarak 20 liraya aldığım özel kumaş kılıfı verilecektir. -PC ile bağlantısı için USB kablosu verilecektir. Tekrar söylüyorum zaten, cihaz kendi kullandığım cihaz ve bu hususta çok titizimdir. Şuan alacağınız sıfır bir cihazla benim cihazımın arasında hiç bir fark yoktur tertemiz kılıfında korunmuştur. Fotoğrafları telefonumla çektim görüntü kalitesi pek iyi değil ama zaten alıcı arkadaşla buluştuğumuzda görecektir aletin temizliğini. [img]http://i56.tinypic.com/ffbd7c.jpg[/img] [img]http://i51.tinypic.com/2r25gdu.jpg[/img] [img]http://i52.tinypic.com/33vn5li.jpg[/img] [img]http://i56.tinypic.com/awq8if.jpg[/img] Arkadaşlar takas yapmıyorum, Next'in bir navigasyon cihazını alacağımdan nakit sıkışıklığım olduğundan 270TL ye bırakıyorum. Yoksa 300den aşağı gidecek bir makine değil bu titiz kullanımla. O yüzden satıyorum cihazımı. İstanbul dışı olursa kargo alıcıya aittir.
  5. Rusçaymış program şimdi bakabildim. İngilizce olan varmı elince aceb?
  6. Teşekkürler dostum [warning][color="#0000FF"][b]Nash[/b][/color]: [b]Teşekkür etmek İçin teşekkür butonunu kullanmalısınız, [color="#800080"]Uyarı aldınız.[/color] [/b][/warning]
  7. İndirip deneyemedim ama program rusçamı?
×
×
  • Create New...